Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΕΑΠ Λουξ: Ανανέωσε ο Γκιούρδας, επέστρεψε ο Κιτσαντάς



Ο Μάριος Γκιούρδας θα είναι κάτοικος Πάτρας και την επόμενη σεζόν, ενώ ο νεαρός Γιώργος Κιτσαντάς μετά από μια χρονιά στον Κόροιβο Αμαλιάδας επέστρεψε στην Αχαϊκή ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΠ Λουξ:
Η ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Έλληνα ακραίο Μάριο Γκιούρδα (2/3/1973-2.02) για την παραμονή του στο σύλλογο για ένα ακόμα χρόνο.
Ακόμη ανακοινώνεται η συμφωνία για την επιστροφή στην ΕΑΠ Λουξ, του διαγώνιου Γιώργου Κιτσαντά (3/9/85- 2.01) ο οποίος την χρονιά που πέρασε ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην άνοδο του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α2 Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Γιώργος Κιτσαντας είναι Πατρινός, ξεκίνησε την καριέρα του στην ΕΑΠ Λουξ και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Μ. Γκιούρδας: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»
Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Μ. Γκιούρδας, έκανε τις έξης δηλώσεις: «Η συνεργασία μου με την ΕΑΠ ήταν δεδομένη από το τέλος της φετινής χρονιάς όπου είχα μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που παραμένω στην ΕΑΠ και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επέλεξα να συνεχίσω ήταν ο πρόεδρος Μανώλης Ρογδάκης ο οποίος είναι από τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο χώρο και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

1 σχόλιο:

eapara είπε...

Sygxarhthria sthn EAP kai ston kurio xristopoulo gia tis toso axiologes prosthhkes sthn omada! Apo th mia phre ton xoflhmeno ton Giourda(kati 8a hxere o Drikos pou ton ediwxe apo ton olympiako) kai apo thn allh EYTYXWS epestrepse h paixtara o Kitsantas, pou persi epeze ston koroivo( ouden sxolio)....Gia na doume an tha piasei katholou mpala fetos,h mono thn kotsida tou o vlakas o pshlos