Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Οι κληρώσεις του CEV και Challenge Cup


Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός στους ‘32’ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας μετά τη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο.
Αντίπαλος των ερυθρόλευκων στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα είναι η Πολωνική Γιαστρέμπσκι, την οποία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μεταξύ 11-13 Νοεμβρίου 2008 στην Πολωνία.
Ο νικητής θα περάσει στους «16» της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τομίς Κονστάντζα (Ρουμανία) – Τιρόλ Ίνσμπρουγκ (Αυστρία).
Ο ΓΣ Λαμία που είναι ο δεύτερος εκπρόσωπος μας στην διοργάνωση θα αντιμετωπίσει την Γερμανική Μπερλίν, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην Γερμανία.
Τέλος στο Τσάλεντζ Καπ, η μοναδική εκπρόσωπος μας ΕΑ Πατρών Λουξ πέρασε άνευ αγώνα στο δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Διναμό Βουκουρεστίου – Νέα Σαλαμίνα Λεμεσού.
Το πρώτο παιχνίδι για τους Πατρινούς θα γίνει εκτός έδρας μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου και το δεύτερο εντός μεταξύ 11-13 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: