Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ηρακλής Liu Jo: Πρόεδρος ο Στρίβας, ανανέωσε ο Κονσταντίνοφ


Ο Δημήτρης Στρίβας είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλή Liu Jo, ενώ το απόγευμα ο κ. Στρίβας συμφώνησε με τον Πλάμεν Κονσταντίνοφ για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυανόλευκου ΤΑΑ:
"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τρίτη στη καριέρα του ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ θα αγωνίζεται στον Ηρακλή Liu-Jo. O Βούλγαρος ακραίος βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα από τρεις ώρες συζήτησης με τον νέο πρόεδρο του ΤΑΠ Ηρακλής Δημήτρη Στρίβα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Η μεγάλη θέληση της διοίκησης σε συνδυασμό με την αγάπη που τρέφει ο ίδιος για την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή έκαναν τον Πλάμεν Κονσταντίνοφ να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Αμέσως μετά και την υπογραφή του συμβολαίου του ο έμπειρος αθλητής δήλωσε: «Μένω στην ομάδα και στην πόλη που αγαπώ αλλά και στον κόσμο που αγαπώ και με αγαπάει. Από τους σημαντικούς λόγους της επιλογής μου να μείνω στον Ηρακλή εκτός από τα παραπάνω είναι η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω του χρόνου να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από ότι πέρυσι. Μακάρι να φθάσουμε στον τελικό όπου υπόσχομαι θα παίξω για δύο τελικούς».
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του τμήματος Δημήτρης Στρίβας συνδύασε την ανάληψη της προεδρίας του ΤΑΠ με την ανακοίνωση ενός σπουδαίου παίκτη όπως είναι ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Σχολιάζοντας το γεγονός ο κ. Δημήτρης Στρίβας υπογράμμισε: «Επιδίωξη μας από την πρώτη στιγμή ήταν να παραμείνει η ομάδα ως έχει. Το καταφέραμε αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για καινούριες επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: