Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Νίκη-πρόκριση για Θάλεια / Μαρία και Βάσω / Βίκυ


Την πρόκριση τους στον Α΄ γύρο του Γκραντ Σλαμ της Νορβηγίας για το Παγκόσμιο Σιρκουί εξασφάλισαν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο 30) και οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη (Νο 12).

Οι Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη νίκησαν σήμερα το μεσημέρι τις Γερμανίδες Πολ / Ράου (Νο 19) με 2-1 (20-22, 21-18, 15-12) και πέρασαν ως τρίτες (με τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή) από τον C όμιλο στην επόμενη φάση.

Η χθεσινή μεγάλη νίκη επί των Τιάν Γία / Γουάνγκ (Κίνα, Νο 3) δεν πήγε χαμένη για το ελληνικό γκρουπ που περίπου στις 8μ.μ. θα μάθει την αυριανή αντίπαλό του που θα προκύψει ύστερα από κλήρωση. Μετά από αυτή την επιτυχία το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται πιο κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση.

Η ομάδα των Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στον στον Ε όμιλο ηττήθηκαν από τις Βραζιλιάνες Ανα Πάουλα / Σέλντα με 2-0 (23-21, 21-19) και προκρίθηκαν ως τρίτες στην επόμενη φάση καθώς στον τελευταίο αγώνα του ομίλου οι βελγίδες Μπρένταμ / Μούχα (Νο 21) νίκησαν 2-1 τις Γαλλίδες Φαρό / Σαρπέ (Νο 28). Και οι Καραντάσιου / Αρβανίτη θα μάθουν τον αυριανό αντίπαλο τους μετά τις 8μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: