Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ο Λεώνης στον Παναθηναϊκό


Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του (για 1 + 1 χρόνια).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πράσινου ΤΑΑ:
"Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ισχύ ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του "τριφυλλιού" για άλλο ένα έτος. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλσαμίδης.
Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου, που έλαβε χώρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη παρουσία του προέδρου του ΤΑΑ Αλέξανδρου Έλληνα και του Αντιπροέδρου, Βασίλη Πιστιόλη, ο Αλέκος Λεώνης δήλωσε: "Όλα πήγαν κατ'ευχήν. Αυτό που θέλω να ευχηθώ από την πλευρά μου είναι να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό από αυτές που έζησα σε προηγούμενες ομάδες και στην Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλο καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΑΑ, Αλέξανδρο Έλληνα για τις προσπάθειές τους, το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν προς εμένα και εντέλει για αυτήν την συνεργασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: