Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ:Στο Τσιλιβί για 3 χρόνια


Τις βάσεις για τριετή συνεργασία θέλει να βάλει ο Δήμαρχος Αρκαδίων Στέλιος Μποζίκης, μέσω της εφετινής διοργάνωσης στην παραλία Τσιλιβί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜASTERS 2008.
Στη μεσημβρινή συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στους τοπικούς χορηγούς τόνισε: «ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και τον κύριο Μπελιγράτη που πήραν το μικρό ρίσκο και μας ανέθεσαν κατευθείαν διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους και θα υπογράψουμε μετά τους αγώνες κλειστό τριετές συμβόλαιο. Η διοργάνωση είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που γίνεται στη Δυτική Ελλάδα. Φιλοδοξούμε να να διαφημίσουμε το Τσιλιβί και ολόκληρη τη Ζάκυνθο, μέσω του μπιτς βόλει και όχι με πολυδάπανες εκδηλώσεις , με αβέβαια αποτελέσματα. Στους αγώνες ενδέχεται να πάρουν μέρος και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη σε περίπτωση που δεν προκριθούν στα τελικά της Νορβηγίας για το παγκόσμιο σιρκουί. Ευχόμαστε βέβαια να πετύχουν το στόχο τους, κι ας μην έρθουν στη Ζάκυνθο»
Ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ Αλέκος Παρασκευόπουλος είπε: «Ο Δήμαρχος Αρκαδίων μας έπεισε με τη δυναμικότητα του και παραβήκαμε τον κανόνα που θέλει να ξεκινούμε από νέες περιοχές με μικρές διοργανώσεις. Του αναθέσαμε τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε. Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνουν μαθήματα εκμάθησης σε νέους και ερασιτέχνες αθλητές από τον βραζιλιάνο ομοσπονδιακό προπονητή Πάμπλο Σάλες. Θέλουμε να αφήνουμε κληρονομιά νέους αθλητές στα μέρη που περνάμε και να έχουμε παίκτες από κάθε περιοχή, όπως συνέβη στην Κάλυμνο »
O εκπρόσωπος του beach bar Mango και συνδιοργανωτής Παναγιώτης Γκλαβάς επισήμανε: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που μας εμπιστεύθηκε και με τις ενέργειες του προβάλει και αναδεικνύει την περιοχή, αλλά και το νησί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: