Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα της Εθνικής με Σερβία

Με μικρή ταλαιπωρία ξεκίνησε το ταξίδι της Εθνικής γυναικών για την Σουμπότιτσα, όπου το Σαββατοκύριακο θα δώσει τους πρώτους της αγώνες για το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε με δύο ώρες καθυστέρηση για το Βελιγράδι, από όπου μετέβη οδικώς στην πόλη που θα φιλοξενηθεί το τουρνουά. Ετσι αναβλήθηκε η αποψινή προπόνηση, η οποία θα γίνει αύριο το πρωί, μερικές ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Σερβία (19:00).
«Το Ευρωπαϊκό Λιγκ είναι ένας νέος θεσμός για το γυναικείο βόλεϊ. Σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης.
Τη 12άδα αποτελούν οι: Ευαγγελία Κυριακίδου, Ελένη Κιόση, Ευαγγελία Χαντάβα (Ηρακλής), Νικολέττα Κουτουξίδου, Γεωργία Τζανακάκη, Ξανθή Μυλωνά (Παναθηναϊκός), Μαρία Χατζηνικολάου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα (Ολυμπιακός), Νίκη Μουζάκη, Αρετή Τέζα (Πανελλήνιος), Ευαγγελία Χρήστου (Άρης), Χρυσούλα Παρασκευοπούλου (Ανατόλια).

Δεν υπάρχουν σχόλια: