Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Μεγάλη επιτυχία το 2ο Forthnet Volleyball Festival

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2o Forthnet Volleyball Festival που διοργάνωσε η Forthnet σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Δραπετσώνας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Στο 2ο Forthnet Volleyball Festival συμμετείχαν περισσότερα από 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια μέχρι 14 ετών (γεννηθέντα 1995 και πάνω) από ομάδες, του ΔΑΣ Δραπετσώνας, Ολυμπιακού, Απολλώνιου Κερατσινίου, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ευριπίδη Σαλαμίνας, Γ.Σ Χαλανδρίου και Α.Ο. Ν Αργυρούπολης.
Όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά απόκτησαν από ένα Forthnet kit με δώρα έκπληξη, ενώ στις 1ες και 2ες νικήτριες ομάδες αγοριών και κοριτσιών δόθηκαν κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης στο internet NetKey και αναμνηστικά t-shirts.
Την 1η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η ομάδα ΔΑΣ Δραπετσώνα 1 που νίκησε στο τελικό την ομάδα Ευριπίδης Σαλαμίνας 1 με 25-22, ενώ στα αγόρια ο Ολυμπιακός νίκησε στο τελικό τον ΔΑΣ Δραπετσώνας με 25-21.
Η Κατερίνα Χίου του ΔΑΣ Δραπετσώνας και ο Γιώργος Σκουρτσίδης του Ολυμπιακού ψηφίστηκαν από τους προπονητές ως MVPs (Most Valuable Player) της διοργάνωσης και κέρδισαν από ένα Forthnet ADSL in a box.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ Θανάσης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της ΚΕΠ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Γιώργος Κογκαλίδης και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Καρολίνα Μπαρζούκα.
Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Δραπετσώνας Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: