Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Kοστούμι γιαΤσάμπιονς Λιγκ στον ΠΑΟ

Ο Ρομπέρτο Μινούτσι και ο Αμαράλ Ντάντε πρόβαραν τη Δευτέρα το κοστούμι και σκοπεύουν να το φορέσουν στα ταξίδια τους ανά την Ευρώπη και στα... μπουζούκια μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2009. Ο πρώτος, μάλιστα, με το θάρρος που του δίνει η άγνοια έκανε ενθουσιώδεις δηλώσεις που αφορούν την κατάκτηση της μεγάλης κούπας για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Οι τρεις Βραζιλιάνοι του «τριφυλλιού» βρίσκονται από τη Δευτέρα στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσει η δράση, αφού είναι απόλαυση να βλέπεις τρεις από τους πολλούς υπήκοους της Πρωταθλήτριας κόσμου και εξουσιάστριας του βόλεϊ την σήμερον ημέραν στο διαγαλαξιακό στερέωμα. Τα μέτρα των αθλητών πάρθηκαν από τον Μάκη Τσέλιο, αλλά ο ΠΑΟ είναι ο καλύτερος ράφτης και έχει το καθήκον να ράψει το ακριβότερο κοστούμι στις αντίπαλές του.

«Ηρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001 με την εθνική νέων, έμεινα μια εβδομάδα και είδα πολλά αξιοθέατα. Τώρα είμαι στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». Αυτά τόνισε ο «νέος» της βραζιλιάνικης παρέας Ρομπέρτο Μινούτσι και συμπλήρωσε: «Επαιξα στη Βραζιλία και πέτυχα πολλά πράγματα. Ηταν όνειρο ζωής να αγωνισθώ στην Ευρώπη και τα κατάφερα χάρη στην πρόταση του ΠΑΟ. Την προτίμησα, παρότι είχα κι άλλες προσφορές γιατί κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου και επειδή θα έχω παρέα τους Ντάντε, Μαρτσελίνιο. Εχουμε δύσκολους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ονειρο κάθε Βραζιλιάνου είναι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε».

Ο Μαρσέλο, που πέρυσι κάηκε στην διπλή αλλαγή του συμπατριώτη του Ντος Σάντος φέτος φυσάει και το γιαούρτι και είναι επιφυλακτικός: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στην Αθήνα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας». Αυτά αρκέστηκε να πει ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, ενώ ο Αμαράλ Ντάντε που θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 370.000 ευρώ (τόσο είναι το συμβόλαιό του) δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομα τους: «Για να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, πρέπει να προπονηθούμε περισσότερο. Αλλαξαν πολλοί παίκτες, αλλά αυτό δεν με φοβίζει. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και να προπονηθούμε. Κι αυτό όμως δεν αρκεί, αν δεν παίζουμε με καρδιά. Αυτό ήταν πέρυσι το πρόβλημα μας. Μίλησα με τον νέο προπονητή μας, όταν παίξαμε με τη Φινλανδία στο Λιγκ, παρακολουθώ τη δουλειά του και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: