Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Κονσταντίνοφ: "Διάλεξα να γυρίσω και δεν έκανα λάθος"


Κονσταντίνοφ:

Μετά την κατάκτηση του πρώτου Σούπερ Καπ στην καριέρα του ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" για την επιλογή του να επιστρέψει στον Ηρακλή και δήλωσε ότι αυτό που του έλειψε πιο πολύ ήταν ο κόσμος της ομάδας.

«Ήταν το πρώτο Σούπερ Καπ και η πρώτη ευκαιρία για να το πάρω. Ένας από τους λόγους για να διαλέξω τον Ηρακλή ήταν το ότι είχα κοινούς στόχους" είπε αρχικά ο Κονσταντίνοφ και συνέχισε: "Είχα προτάσεις από Ρωσία, Ιταλία και Πολωνία, αλλά αυτό που μου έλειψε ήταν να παίξω σε μία ομάδα που θέλει να τα παίρνει όλα και ήμουν σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα ήταν έτσι. Διάλεξα να γυρίσω πίσω και δεν έκανα λάθος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χτεσινό αγώνα αλλά και στον τραυματισμό του αρχηγού των "κυανόλευκων", Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του: «Είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Χτες πήραμε το Σούπερ Καπ αλλά "χάσαμε" τον Κράβαρικ και ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Σήμερα θα κάνει μαγνητική και όλοι ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό, αλλά υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνει εγχείριση κάτι που θα είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή γιατί είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα. Πρέπει να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όταν μία ομάδα αλλάζει προπονητή και πασαδόρο ακόμη κι αν έχουν μείνει όλοι οι υπόλοιποι, ξεκινάει ουσιαστικά από το μηδέν. Δεν θέλουμε να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, όπως συνέβη στο χτεσινό παιχνίδι».

Τέλος, δήλωσε πως από τα ελληνικά γήπεδα οι φίλαθλοι του Ηρακλή ήταν αυτοί που του έλειψαν περισσότερο: «Πάντα αυτό που μου έλειπε περισσότερο από τα ελληνικά γήπεδα ήταν ο κόσμος. Δεν υπάρχει σε καμία χώρα. Μπορώ να πω ότι η μοναδική χώρα που έχει τέτοιο κόσμο είναι η Πολωνία, αλλά τόσο τρελοί είναι μόνο στην Ελλάδα. Θέλω να ζήσω κι άλλες ωραίες στιγμές με τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: