Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Ένα μήνα έξω ο Κράβαρικ


Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Αντρέι Κράβαρικ. Οι φόβοι για ρήξη μηνίσκου τελικά επιβεβαιώθηκαν για τον αρχηγό του γηραιού, ο οποίος τραυματίστηκε στο τέλος του τρίτου σετ στο Super Cup με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος κεντρικός θα υποβληθεί σε επέμβαση το ερχόμενο Σάββατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία περίπου τριάντα ημέρες. Το βράδυ της Τρίτης η επίσημη παρουσίαση του συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής έχει ως εξής: "Για ένα περίπου μήνα θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Ηρακλή Liu-Jo υπέστη ρήξη μηνίσκου και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση το ερχόμενο Σάββατο από τον γιατρό της ομάδας, Δημοσθένη Αλασειρλή".

Με το καλημέρα λοιπόν της σεζόν ο Ηρακλής θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός βασικότατου παίκτη και πλέον ο Άντερς Κρίστιανσον θα πρέπει να βρει τη λύση εκ των έσω για τη θέση του κεντρικού εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Champions League.

*To βράδυ της Τρίτης ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στο bar-restaurant «Shark» (Αργοναυτών 2 & Θ. Σοφούλη) η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ηρακλή Liu-Jo για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: