Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Συνάντηση προπονητών

Οι προπονητές των ομάδων της Α1 ανδρών θα συναντηθούν την Τετάρτη (26/9, 14:30) στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα νέο θεσμό που καθιερώνει η ΕΣΑΠ.

Η συγκέντρωση θα έχει τρεις βασικές θεματικές ενότητες και συγκεκριμένα:
-Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών 2007-2008
-Ανάπτυξη του βόλεϊ στα ΤΑΑ της Α1 Εθνικής Ανδρών
-Κανονισμοί Βόλεϊ

Στην πρώτη ενότητα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν η διεξαγωγή του νέου Πρωταθλήματος και την συμμετοχή των προπονητών σε αυτό. Στη δεύτερη θα συζητηθούν προτάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συμβάλλουν τα ΤΑΑ-Μέλη της ΕΣΑΠ και οι προπονητές στην ανάπτυξη του βόλεϊ. Τέλος, στην τρίτη ενότητα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την σωστή εφαρμογή των κανονισμών βόλεϊ στους αγώνες της Α1 Ανδρών, ενώ έχουν κληθεί να παρευρεθούν και εκπρόσωποι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.ΠΕ. για να παρουσιαστούν οι νέοι κανονισμοί που θα εφαρμοστούν στο επόμενο Πρωτάθλημα και θα διευκρινιστούν τυχόν σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις και αφορούν την εφαρμογή κανονισμών.

Η παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος
Το βράδυ της Τετάρτης (26/9) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η εκδήλωση παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών 2007-2008. Στην εκδήλωση αυτή θα παραβρεθούν εκπρόσωποι (παράγοντες, αθλητές, προπονητές) των 12 ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας, της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, της Πολιτείας αλλά και όλων των φορέων του αθλήματος. Πριν από την εκδήλωση, η ΕΣΑΠ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: