Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Ισοπαλία Ηρακλή - Άρη


Ισόπαλο 2-2 (23-25, 25-21, 25-18, 19-25) έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα αυτό ήταν και το τελευταίο τεστ του Ηρακλή εν όψει του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24/9 και ώρα 20.30 στο Paok Sports Arena με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Από τον Άρη δεν αγωνίστηκε ο διεθνής κεντρικός Νίκος Καραγιάννης ο οποίος στο ζέσταμα ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και για προληπτικούς λόγους έμεινε στον πάγκο.

Τον αγώνα παρακολούθησε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή, ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής Νίκος Παναγόπουλος καθώς το οι προπονητές της Εθνικής ομάδας Αλέκος Λεώνης και Δημήτρης Βαλσαμίδης.

Ηρακλής (Κρίστιανσον): Κράβαρικ 12, Τίσερ 5, Νίλσον 19, Σμαραγδής 9, Κονσταντίνοφ 14, Άχρεμ 12, Μπρουκς (λ-50%).
Άρης (Μέλκας): Ράντιτς 6, Σιμεούνοβιτς 11, Προύσαλης 2, Μάιντακ 24, Τακουρίδης 8, Ρόλιτς 10, Μπαμπαλιούτας (λ-42), Σαρικείσογλου , Νικηφόριδης

«Θα είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα»
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή Άντερς Κρίστιανσον τόνισε: «Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει παρατηρώ πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Έχουμε τέσσερις νέους παίκτες στην ομάδα που έκαναν μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Παρόλα μεμονωμένα είδα πολλές καλές προσωπικές ενέργειες. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δεθούμε γιατί ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι».

«Καλή επιτυχία στον Ηρακλή»
Από τη πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εγώ από τη πλευρά μου είμαι ευχαριστημένος γιατί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε οι παίκτες μου σε αυτό έκαναν λιγότερα λάθη, Αυτό ήταν και το προτελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς τη Τρίτη θα παίξουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία . Ο Ηρακλής φάνηκε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος αλλά διαθέτει έμπειρους παίκτες. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο Σούπερ Καπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: