Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

«Διπλό» στην Πάτρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 σετ (25-19, 25-22, 25-22) της ΕΑ Πατρών μέσα στην αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών. Το «κλειδί» της σπουδαίας νίκης ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση με τέσσερις παίκτες (Καραγιάννης, Ράντιτς, Σιμεούνοβιτς, Μάιντακ) να έχουν πάνω από δέκα πόντους, αλλά και η καλή υποδοχή.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, ειδικά αν κρίνουμε πως ήταν και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα μας κάνει πολύ καλό στον ψυχολογικό τομέα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως, ήταν μια νίκη και τίποτα άλλο. Για να έχει αξία θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Μας λύγισε το άγχος, σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν ένα μείον που δεν παίξαμε πρώτο χρόνο, κάναμε εύκολα λάθη και δεν πιέσαμε στο σέρβις. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα δείξουμε στη συνέχεια το πραγματικό μας εαυτό».

ΕΑΠ (Γιώργος Χριστόπουλος): Γκιούρδας 8, Μπεκιάρης 7, Γιούρισιτς 7, Ζέκοφ 7, Ντίαζ 1, Αρμενάκης 9, Δημητρακόπουλος (λ-75%), Λαμπρόπουλος 1, Μπέλλος 2, Κιόσης 2.
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μέλκας): Ράντιτς 11, Σιμεούνοβιτς 14, Μάιντακ 11, Καραγιάννης 11, Ρόλιτς 4, Προύσαλης, Μπαμπαλιούτας (λ-75%), Σκούφης, Νικηφορίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: