Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

«Όλα θα γίνουν βήμα βήμα»

Ορεξάτος και έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό (Δευτέρα, 24/9, 20.30) εμφανίστηκε ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ που φέτος επέστρεψε σε γνώριμα του λημέρια. Ο Βούλγαρος ακραίος, που το 2005 πανηγύρισε το νταμπλ με τη φανέλα του Ηρακλή, δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα καθώς με τους περισσότερους από τους «κυανόλευκους» είτε υπήρξε συμπαίκτης είτε τους γνωρίζει από τις επίσημες διοργάνωσες ως παίκτης της Εθνικής Βουλγαρίας.

Με αφορμή και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ηρακλής κόντρα στο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Σούπερ Καπ, o Κονσταντίνοφ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν: «Αν και ήταν η πρώτη ημέρα στην οποία παίξαμε σχεδόν όλοι μαζί αφού ακόμα δεν έχει έρθει ο Ριβέρα ωστόσο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Είναι βέβαια πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους αλλά σίγουρα ο Ηρακλής δεν μπορεί να μην κυνηγήσει τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα θα γίνουν όμως βήμα βήμα. Πρώτα από όλα πρέπει να δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πούμε ότι είμαστε ομάδα. Δεν συναντιόμαστε ακόμα. Κυρίως μιλάμε μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να συγχρονιστούμε. Ωστόσο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν σε μία ομάδα έχει αλλάξει ο προπονητής και κυρίως ο πασαδόρος χρειάζεται χρόνος. Με τον Τίσερ ουσιαστικά εγώ έκανα μόλις μία προπόνηση».

Αναφορικά με το Σούπερ Καπ, όπου κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ο Κονσταντίνοφ τόνισε: «Νομίζω ότι με μερικές προπονήσεις ως τη Δευτέρα θα μπορέσουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος». Σχολιάζοντας τον αντίπαλο, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός που έχει τον ίδιο πασαδόρο θα είναι πιο δεμένος σαν ομάδα. Και εμείς από τη σειρά μας δεν θα μπούμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Ένα παιχνίδι είναι και θα τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας. Εξάλλου σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται ο πρώτος τίτλος της περιόδου. Μπορεί να μην έχει το ίδιο βάρος όπως αυτός του πρωταθλήματος αλλά σίγουρα είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς τις υποχρεώσεις σου έχοντας κατακτήσ

ει ήδη το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς».

Αναφορικά με την παρουσία της Εθνικής του ομάδας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη παρουσία της Εθνικής μου ομάδας. Τα δώσαμε όλα κερδίσουμε τους Ιταλούς με 3-0 κάτι που δύσκολα θα πετύχαινε άλλη ομάδα αλλά τελικά χάσαμε από τη Φιλανδία που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο».

Ικανοποιημένος και ο Κρίστιανσον

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον ΠΑΟΚ έμεινε και ο προπονητής του Ηρακλή, Άντερς Κρίστιανσον ο οποίος θα βγάλει ακόμα πιο πολλά συμπεράσματα μετά και το τέλος του σημερινού φιλικού με τον Άρη στις 6.30 στο ΕΓ Μίκρας:

«Είμαι ικανοποιημένος κυρίως από τον Τίσερ γιατί με δύο μόλις προπονήσεις κατάφερε να συγχρονιστεί καλύτερα από ότι περίμενα με τους συμπαίκτες του. Ειδικά με τον Κονσταντίνοφ κάνανε μόλις μία προπόνηση. Είναι νωρίς ακόμα για πω περισσότερα πράγματα. Στη προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά και ελπίζω μετά από λίγο καιρό που θα έχουμε δέσει σαν ομάδα να δείξουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο σετ είχαμε καλή υποδοχή. Στο δεύτερο σετ αν και βρεθήκαμε με αρκετούς πόντους πίσω στο σετ δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε και το κατακτήσαμε. Στο τρίτο σετ βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο και στο μπλοκ. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε αρκετά καλά».

Τα εισιτήρια του Σούπερ Καπ
To ΤΑΠ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κόσμου του συλλόγου πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ηρακλής - Παναθηναϊκός που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στο PAOK Sport Arena και θα κρίνει το πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ όπου ο πρωταθλητής Ηρακλής και ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός θα μετρήσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους μία εβδομάδα πριν και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το ΤΑΠ Ηρακλής προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας που μέχρι τώρα ήταν αρωγός στην προσπάθεια και στις επιτυχίες του τμήματος να δώσει το βροντερό παρών στο παιχνίδι που θα κρίνει το πρώτο τίτλο της σεζόν. Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής στη διεύθυνση Αγ. Δημητρίου 159 Α’. Ώρες λειτουργίας των γραφείων Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10π.μ έως 1μμ και από τις 5μμ έως τις 8μμ(Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310207715).

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην διεθνή εκστρατεία «Η μόδα καταπολεμά το καρκίνο του στήθους» που αποσκοπεί στη δημιουργία Κέντρου Πρόληψης στη Βόρεια Ελλάδα. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: