Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Να οργανωθούμε σωστά»

Την επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στον πάγκο του Ηρακλή αλλά και τους στόχους των κυανόλευκων σχολίασε την Τετάρτη (30/7) ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου. Ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας μίλησε στο Libero 107.4, για το βόλεϊ αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
«Πράγματι μετά από 3 χρόνια ο Αλέκος Λεώνης επιστρέφει στον Ηρακλή. Οι επαφές ξεκίνησαν με την λήξη της φετινής σεζόν και πλέον είναι γεγονός ότι ο Αλέκος Λεώνης θα βρίσκεται στην επόμενη μέρα του Ηρακλή και όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια, να φέρουμε πάλι το βόλεϊ εκεί που πρέπει να βρίσκεται», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει:
 «Για ένα μήνα περίπου είχαν παγώσει όλα λόγω της περιπέτειας του ποδοσφαίρου και με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά της ΠΑΕ που πέτυχαν το ακατόρθωτο, με την βοήθεια του κόσμου φυσικά αλλά πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να σταθεί δίπλα τους και στην συνέχεια. Στο βόλεϊ τώρα, χθες δώσαμε τα χέρια με τον Αλέκο Λεώνη και ξεκινά όπως είπα η επόμενη μέρα του Ηρακλή. Η επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στον Ηρακλή σημαίνει πάρα πολλά, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αλέκος Λεώνης, το όνομα του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις επιτυχίες του βόλεϊ του Ηρακλή. Τώρα όμως θα ετοιμάσουμε την ομάδα της μεθεπόμενης χρονιάς, να το ξέρει ο κόσμος αυτό, θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε σωστά σε κάθε επίπεδο, να προωθήσουμε τα παιδιά που πρέπει ενώ και οι υπάρχοντες παίκτες θα ανανεώσουν για άλλα 2 χρόνια στην ομάδα».
Αναφορικά με τον σχεδιασμό και το μπάτζετ της ομάδας, ο κ. Μπερμπέρογλου είπε:  «Σήμερα το πρωί ξεκίνησε ουσιαστικά ο σχεδιασμός της ομάδας και δεν έχουμε ακόμη κάποιες ανακοινώσεις να κάνουμε. Περιμέναμε όλοι να τελειώσει το θέμα με το ποδόσφαιρο και από σήμερα στις 9 το πρωί, σηκώσαμε τα μανίκια και ξεκινήσαμε την δουλειά και στο βόλεϊ. Θα είναι πάντως μια δύσκολη χρονιά για όλους η φετινή λόγω φυσικά της οικονομικής κρίσης αλλά όπως είπα, εμείς θα κοιτάξουμε να χτίσουμε από τώρα την ομάδα της μεθεπόμενης σεζόν. Το μπάτζετ δεν μπορεί να είναι το ίδιο, είναι σαφές αυτό και το καταλαβαίνουν όλοι. Όπως γνωρίζετε πάντως υπάρχουν επαφές και την GM Capital, που έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά ακόμη δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά. Μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα γίνει σίγουρα μια συνάντηση μαζί τους και θα δούμε τι θα συμβεί, αν υπάρξει κάτι τελεσίδικο φυσικά θα ανακοινωθεί. Αν υπάρξει η συμφωνία με την εταιρεία αυτή θα είναι η λύση όχι μόνο για το βόλεϊ αλλά για όλον τον ΓΣ Ηρακλής, θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο αλλά ας μην προτρέχουμε τώρα».
Ερωτηθείς για την στελέχωση του τμήματος τόνισε: «Ο Φρέντι Μπρουκς θα μείνει στην ομάδα, θα είναι στο τεχνικό τιμ ενώ θα είναι και υπεύθυνος στις υποδομές. Αύριο θα γίνει η πλήρης παρουσίαση όλων που θα είναι στην ομάδα του χρόνου, εγώ θα είμαι γενικός αρχηγός, οι λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα θα δοθούν αύριο το μεσημέρι. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θέλει να έχει πάλι επιτυχίες η ομάδα και για αυτό θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια όλοι μας».
Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ Ηρακλής λέγοντας :
«Είναι πολύ σημαντικό να στηριχθεί ο το ποδόσφαιρο του Ηρακλή, ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην διοίκηση της ΠΑΕ. Υπάρχει μια αλλαγή ρότας στον Ηρακλή τελευταία και όλα τα τμήματα της ομάδας διοικούνται από οπαδούς της ομάδας. Δεν πρέπει λοιπόν να υπάρχουν γκρίνιες και μουρμούρες, απλά να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα. Αυτό που συνέβη με την περιπέτεια της ομάδας αυτό τον μήνα είχε σαν αποτέλεσμα να ξυπνήσουν όλοι οι κοιμισμένοι, όλοι οι αδρανείς και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος. Όλοι λοιπόν να σταθούν στο πλάι της διοίκησης και να είναι ήσυχος ο κόσμος γιατί ο Ηρακλής διοικείται από δικά του παιδιά και να στηρίξει την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: