Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πάτρα

Για την Πάτρα αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Τουρκίας για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.
Οι ομάδες αναμένεται να φτάσουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα το μεσημέρι και στις 13.30 θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Πατρέων όπου θα παρατεθεί η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο «Δ. Τόφαλος» 18 και 19 Ιουνίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Εν συνεχεία, η ομάδα των γυναικών θα κάνει προπόνηση στις 15.30 και των ανδρών στις 20.00. Το βράδυ (22.00) θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη όπου θα δηλωθούν οι 12άδες των τεσσάρων ομάδων.
Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Τζιοβάνι Καπράρα ανακοίνωσε τις 12 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα. Πρόκειται για τις:
Ευαγγελία Κυριακίδου, Ειρήνη Κελεσίδου (Ηρακλής), Μαρία Νομικού, Αικατερίνη Γιώτα, Ίζαμπελ Ιβάνοβα (Ηρακλής Κηφισιάς), Νικολέττα Κουτουξίδου, Γεωργία Τζανακάκη (Παναθηναϊκός), Σοφία Κοσμά (Γ.Σ. Κερατέας), Ευγενία Τσίμα (Μαρκόπουλο), Ευαγγελία Χαντάβα (Ολυμπιακός), Στέλλα Χριστοδούλου (Πανελλήνιος), Παναγιώτα Ρόγκα (Αρτεμις Κορυδαλλού)
Ο ομόλογός του Γκόρντον Μέιφορθ επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει στους παίκτες του ποιοι θα ταξιδέψουν στην Πάτρα ή το βράδυ της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης, πριν την αναχώρηση.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΑΝΔΡΕΣ:
Παρασκευή 18/6, 20.00 (ΕΤ-1): Ελλάδα - Τουρκία (Ζ)
Σάββατο 19/6, 21.00 (ΕΤ-1): Ελλάδα - Τουρκία (Ζ)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Παρασκευή 18/6, 17.30 (ΕΤ-1): Ελλάδα - Τουρκία (Ζ)
Σάββατο 19/6, 18.00 (Sport+): Ελλάδα - Τουρκία (Z)*
*O αγώνας θα μεταδοθεί και μαγνητοσκοπημένος από την ΕΤ-1, στη 01.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: