Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

BEACH VOLLEY - Αδερφές Νύστρομ: «Αφιερωμένο στους εαυτούς μας»

Το τρίτο τους τουρνουά Masters στην καριέρα τους κατάκτησαν στην Νάξο οι Φιλανδές δίδυμες αδελφές, Εμιλία και Έρικα Νύστρομ, καθώς επικράτησαν στον τελικό των Δηλαβέρη - Kiss με 2 - 1 σετ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενες που μπορέσαμε και κατακτήσαμε για τρίτη φορά τίτλο στην Ελλάδα. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικό, όλα τα κορίτσια έπαιζαν καλά και είμαστε ικανοποιημένες που εμείς τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Η Νάξος είναι ένας υπέροχος τόπος, με κοινό που ενδιαφέρεται για το μπίτς βόλεί. Σαν τοποθεσία η Νάξος, μας άρεσε πιο πολύ και από την Σαντορίνη. Μακάρι να συνεχίσουν να γίνονται τουρνουά σε αυτό το μέρος. Το τουρνουά της Νάξου, κατά πάσα πιθανότητα ήταν και το τελευταίο που θα πάρουμε μέρος στην Ελλάδα για την φετινή περίοδο, καθώς οι υποχρεώσεις μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν μας αφήνουν να ξαναγωνιστούμε στα Masters. Η χαρά της επιτυχίας κρατάει μόνο για λίγο, διότι έχουμε μπροστά μας το τουρνουά της FIVB στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας, όπου θέλουμε να πάμε καλά».
Όσο για το που αφιερώνουν το τουρνουά που κατέκτησαν, οι δυο Φιλανδές δήλωσαν: «Στους εαυτούς μας, καθώς για να είμαστε σε καλό επίπεδο προσπαθούμε πάρα πολύ. Επίσης δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και την πολύ σημαντική βοήθεια του προπονητικού μας staff».

Δεν υπάρχουν σχόλια: