Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

BEACH VOLLEY - ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Όλα έτοιμα για την συνέχεια της γιορτής

Παρουσιάστηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου στην συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα και οι συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters 2010 και των Lipton Ice Tea Juniors Beach Volleyball. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μελισσουργός, η brand manager  της Lipton Ice Tea, Ράνια Κυριακού, οι Νίκος Μαράκης (Δήμαρχος Νάξου), Δημήτρης Σφυρής (Δήμαρχος Κρανιδίου), Μήτσας Γιάννης(Αντινομάρχης Κρανιδίου),  Γιώργος Πασχαλίδης (Αντινομάρχης Καβάλας), Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης (Δήμαρχος Κεραμωτής), Μπάμπης Γκλαβάκης (Ιδιοκτήτης beach bar Paralia ), Γιώργος Σαμπαζιώτης (Δήμαρχος Κυπαρισσίας) και ο Μιχαήλ Κορμάζος(Δήμαρχος Εχιναίων). Από την παρουσίαση δεν έλειψαν και οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, Μάνος Ξενάκης, Παναγιώτης Μούρτζιος, Αθηνά Δηλαβέρη, Νίκος Ζουπάνης, Νίκος Κωστακόπουλος, Ντίντα Νάστου και η Αθηνά Παπαφωτίου.

Πρόεδρος ΕΟΠΕ: Γιώργος Μελισσουργός
 «Το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Τα τουρνουά από 81 που ήταν το 2009, φέτος έφτασαν πάνω από 100. Αυτό είναι δείγμα ανάπτυξης. Είναι σημαντικό το γεγονός, πως περισσότεροι από 1.200 αθλητές, είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του αθλήματος. Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, τα Masters συνεχίζουν στα πολύ υψηλά επίπεδα των προηγούμενων χρόνων και σε αυτό βοηθάει πολύ η συμμετοχή καταξιωμένων ξένων ομάδων στα Ελληνικά τουρνουά. Στα τζούνιορς, έγιναν βελτιωτικές κινήσεις, με την διεξαγωγή πολλών regional και Open. Οι περιοχές που θα διοργανώσουν τουρνουά να ξέρουν πως οι παραλίες τους θα διαφημιστούν σε όλη την Ελλάδα και εύχομαι πραγματικά όλοι οι τόποι να κερδίσουν επισκέπτες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για ακόμα μια φορά τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό την Lipton Ice Tea».

Brand Manager Lipton Ice Tea: Ράνια Κυριακού
«Είμαστε χαρούμενοι ως εταιρεία, που για ακόμα μια χρονιά είμαστε δίπλα στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ. Για όσους δεν ξέρουν, το Lipton Ice Tea είναι ένα παγωμένο τσάι που συμβάλλει καθημερινά για τη βελτίωση της υγιεινής ζωής. Φυσικό είναι να μην μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια δραστηριότητα, όπως αυτή του μπιτς βόλεϊ. Η αρχή του Συντάγματος ήταν εκπληκτική, και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Δήμαρχος Νάξου: Νίκος  Μαράκης 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Νάξος επιλέχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τα Masters. Η περσινή παρουσία του τουρνουά, ικανοποίησε τους πολίτες του νησιού μας και για αυτό το λόγο με δική μου εισήγηση στο συμβούλιο, αναλάβαμε και φέτος την διοργάνωση, παρότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν πήραμε από χορηγούς μας ούτε ένα ευρώ. Θέλουμε να συνεχίσουν να καθιερώνονται τα Masters  στην Νάξο και γιατί όχι και να αναβαθμιστούν τα επόμενα χρόνια στην περιοχή μας, καθώς ο Δήμος μας θα περιλαμβάνει όλο το νησί και τα περιφερειακά νησιά».

Δήμαρχος Κρανιδίου: Δημήτρης Σφυρής
 
«Θα βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι και εμείς στην ανάπτυξη τους μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα και αυτό το γεγονός μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η πραγματοποίηση του τουρνουά θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Οι έφηβοι της περιοχής μας, που βλέπουν τους αθλητές του μπιτς βόλεϊ από την τηλεόραση, πλέον θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρότυπα τους και να γνωρίσουν καλύτερα αυτό το τόσο ξεχωριστό άθλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε την νεολαία της περιοχής μας και είναι πραγματικά πρόκληση για εμάς το συγκεκριμένο γεγονός. Ο κόσμος και οι αθλητές που θα έρθουν στον Πόρτο Χέλι και τον Δήμο Αργολίδος θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της περιοχής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: