Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Κινδυνέυει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Από το κακό στο χειρότερο κινείται τις τελευταίες μέρες το τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με το μέλλον να διαγράφεται εξαιρετικά αβέβαιο. Παρά το... πωλητήριο που έβαλε η διοίκηση μέσω... μικρής αγγελίας, κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει το τμήμα του βόλεϊ και όλες τις ευθύνες και τα χρέη που αυτό συνεπάγεται.
Η πιο σίγουρη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να αναλάβει το ΤΑΑ ο πρώην πρόεδρος και ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», Βλάσης Σταθοκωστόπουλος. Σε αυτό άλλωστε ελπίζει και ο Μιχάλης Κίτσιος ο οποίος έχει δηλώσει πως θέλει να μιλήσει με τον παράγοντα της ομάδας, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, μετά τις επανειλημμένες αρνήσεις του Σταθοκωστόπουλου να αναλάβει το τμήμα.
Φαίνεται βέβαια πως εκτός από το ΤΑΑ, ο Σταθοκωστόπουλος είναι δυσαρεστημένος και από τις γενικότερες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη για την όποια επιθυμία του.
Στο τελευταίο συμβούλιο του ΔΣ στον Ερασιτέχνη μάλιστα, ο Κίτσιος ζήτησε μπάτζετ χαμηλότερο των 500.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν του τμήματος των Γυναικών τη σεζόν 2009-10. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα και οι εγγυήσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να κατέβει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν με τους εφήβους.
Το ενδεχόμενο αυτό βέβαια είναι εφιαλτικό για τον ομάδα, στην οποία έχουν ήδη συμφωνήσει ο Στέλιος Καζάζης και ο Γιόρντι Γκενς.
Την ίδια ώρα ο Λιακόπουλος κάνει τις τελευταίες προσπάθειες για να εξασφαλίσει κάποια σημαντική χορηγία ή να βρει οικονομικό παράγοντα που θα βοηθήσει το τμήμα, διαφορετικά θα παραιτηθεί και θα αποχωρήσει μαζί με τον Στέλιο Καζάζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: