Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Προς Πειραιά ο Τζόναθαν Γουίντερ.

O Σιμόν Τίσερ πήγε στην Τουρκία, ο Κώστας Προύσαλης θα μείνει στον Ηρακλή, αλλά στον Ολυμπιακό δεν τα βάφουν μαύρα, αφού έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό, Τζόναθαν Γουίντερ.
Πρόκειται για τον 24χρονο πασαδόρο της γερμανικής RWE Volleys Bottrop που έχει ύψος 2.03 και θεωρείται ο διάδοχος του Λόι Μπολ.
Ο Γουίντερ ήρθε πρόπερσι στην Ευρώπη και στη γαλλική Τουρουά, ενώ είναι μέλος της Εθνικής από το 2008. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Pepperdine University, με πολλές διακρίσεις στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2005 και συμπεριλήφθηκε τέσσερις φορές στην καλύτερη εξάδα, ενώ το 2007 αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς. Ως αρχηγός της πανεπιστημιακής ομάδας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2007 στην Ταϊλάνδη.
O Γουίντερ είναι φανατικός φίλος των Σικάγο Καμπς στο μπέιζμπολ (το πρώτο σπορ στις ΗΠΑ), ενώ αγαπημένο του βιβλίιο είναι το "Blue Like Jazz", ενώ ανάμεσα σε όλα τα άλλα λατρεύει και τις αγκινάρες. Όσο για το μότο του γύρω από το βόλεϊ, πιστεύει ότι "για να είσαι ικανός και καλός, πρέπει να δουλεύεις σκληρά πάνω στις δυνατότητές σου".
Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο Ραφαέλ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτησή του, αφού έχει υπάρξει προσέγγιση και απομένει η αντιπροσφορά για να συμφωνήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: