Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Αναχωρεί για Άγκυρα

Απόβαση την Άγκυρα επιχειρεί το πρωί της Παρασκευής (07.45), μέσω Κωνσταντινούπολης, η αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο πλαίσιο του Β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
«Οι αναμετρήσεις με την Τουρκία είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο», τόνισε ο Δημήτρης Τζούριτς και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε».
Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στους τομείς όπου πρέπει να στηριχθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Αν δουλέψει σωστά το σερβίς, το μπλοκ, η άμυνα και εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι η αντίπαλος δεν είναι ψηλή ομάδα μπορούμε να πετύχουμε το “δύο στα δύο”».
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ είναι οι εξής:
Δημήτρης Τζούριτς, Νικόλαος Αγγελόπουλος (Ολυμπιακός), Απόστολος Αρμενάκης, Αναστάσιος Ασπιώτης (ΕΑ Πατρών), Αθανάσιος Τερζής, Γεώργιος Πετρέας (Άρης), Αχιλλέας Παπαδημητρίου (Παναθηναϊκός) Γεράσιμος Κανέλλος, Νικήτας Εφραιμίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Πελεκούδας (Λαμία), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξ/ πολης).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Σάββατο 26 Ιουνίου, 17.00: Τουρκία - Ελλάδα
Κυριακή 27 Ιουνίου, 15.00: Τουρκία - Ελλάδα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ
(σε 6 αγώνες)
Ομάδα Βαθμοί Σετ
1 Πορτογαλία 12 18-6
2 Τουρκία 9 10-10
3 ΕΛΛΑΔΑ 8 12-12
4 Αυστρία 7 5-17

Δεν υπάρχουν σχόλια: