Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Υπογραφή συμφωνητικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley Under 23

Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Γιώργου Μελισσουργού πραγματοποιήθηκε στην Κω, για την επίσημη υπογραφή του συμφωνητικού συνδιοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volleyball Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών από την ΕΟΠΕ και τον Δήμο Κω.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Κω κυρίου Γιώργου Κυρίτση, του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού κυρίου Θανάση Σταματάκη, του Προέδρου της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου κυρίου Δημήτρη Τσοπανάκη και εκπροσώπων τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Πριν την υπογραφή των συμφωνητικών ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στην πόλη της Κω και αποτέλεσε τον βασικό λόγο που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ομόφωνα αποδέχθηκε την υποψηφιότητα ανάληψης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών για το 2010.
Ο Δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αναφέρθηκε στους στόχους του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού με τη δημιουργία εγκαταστάσεων αλλά και τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
Ο Αντιδήμαρχος Κω και Πρόεδρος του ΔΟΑ Κω κ. Θανάσης Σταματάκης, αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε η πόλη της Κω από την διοργάνωση του προηγούμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και επεσήμανε την βεβαιότητα του για την αντίστοιχη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η συμμετοχή των αθλητών της Κω Κυριάκου Βραχνά και Γιάννη Πάπουλη στον Εθνικό Σχεδιασμό του beach volley, καθώς οι 2 αθλητές θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach Volleyball κάτω των 18 ετών που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Πορτογαλία.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κω έστειλε το μήνυμα ότι η Κως βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα και θα διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις του Ολυμπιακού αθλήματος του beach volley στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: