Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

BEACH VOLLEY - Όλα έτοιμα στην Νάξο - BEACH VOLLEY

Στο Δημαρχείο της Νάξου, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, για το τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νάξου, Νίκος Μαράκης, ο αντιδήμαρχος Νάξου, Χαράλαμπος Τσαγκλής και ο διευθυντής του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters, Αλέκος Παρασκευόπουλος. Το τουρνουά θα ξεκινήσει με την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων την Παρασκευή.
Δήμαρχος Νάξου: Νίκος Μαράκης
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που θα γίνει τουρνουά Masters, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Νάξο. Η περσινή διοργάνωση ήταν εξαιρετική και αυτό το αναγνώρισαν οι αθλητές, οι διοργανωτές και οι πολίτες του νησιού. Μεγάλος μας στόχος πλέον, είναι το μπίτς βόλεϊ να μείνει για πάντα στην Νάξο και στα επόμενα χρόνια να γίνουν οι τελικοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και διεθνείς διοργανώσεις στο νησί μας. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά το κέρδος από ένα τουρνουά μπίτς βόλεϊ είναι διπλό. Πρώτον, η νεολαία του νησιού μας θα παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου από εξαιρετικούς αθλητές και δεύτερον, η προβολή του τόπου μας θα είναι τεράστια και θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδος. Σαν δήμαρχος, με νοιάζει πολύ η τουριστική ανάπτυξη του νησιού και πάντα προσπαθώ μαζί με το διοικητικό συμβούλιο μου να προωθούμε τον τόπο μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που παρά την μικρή βοήθεια από τοπικούς χορηγούς, εμείς με έξοδα του Δήμου, αναλάβαμε το κόστος της διοργάνωσης. Μέλημα μας είναι με την βοήθεια της ΕΟΠΕ να δημιουργήσουμε μόνιμες εγκαταστάσεις μπίτς βόλεϊ στο νησί μας. Τέλος, το τουρνουά και της φετινής χρονιάς είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Χάρη Σιδέρη, που ήταν ο άνθρωπος που έφερε το μπίτς βόλεϊ στην Νάξο».
Αντιδήμαρχος Νάξου: Χαράλαμπος Τσαγκλής
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που μπορέσαμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και θα διοργανώσουμε για δεύτερη φορά τουρνουά Masters. Όσες δυσκολίες παρουσιάζονται, με σκληρή δουλειά ξεπερνιούνται. Η Νάξος αγαπάει το μπίτς βόλεϊ και αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός πως υπάρχουν πάρα πολλές συμμετοχές από εθελοντές».
Διευθυντής Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters: Αλέκος Παρασκευόπουλος
«Όταν μας δήλωσε ο Δήμαρχος της Νάξου, ο κος Μαράκης, πως θέλει να διοργανώσει ο Δήμος του και την φετινή χρονιά τουρνουά από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπίτς βόλεϊ, δεχτήκαμε αμέσως και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Οι εντυπώσεις από την περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικές, καθώς είχαμε 100% επιτυχία για τα στάνταρ που υπάρχουν για την διεξαγωγή τουρνουά, για πρώτη φορά σε ένα τόπο. Θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας, το τουρνουά της Νάξου να μείνει για πάντα στο καλεντάρι μας, όπως και να διοργανώσουμε και διεθνείς διοργανώσεις στο νησί των Κυκλάδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες του εξωτερικού, με πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό οφείλεται κατά πολύ, στην τουριστική αξία που έχει η Νάξος και στην επιτυχία που είχε διεθνώς το Athens Golden Cup. Συγκεκριμένα, η Βραζιλιάνικη ομάδα που θα πάρει μέρος στο τουρνουά, είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Τέλος, είναι πολύ σημαντική η αγκαλιά της τοπικής κοινωνίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και την φετινή χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: