Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Το... «τρίποντο» της τιμής

Η Εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την εφετινή της περιπέτεια στο Ευρωπαϊκό Λιγκ με νίκη 3-0 (25-21, 26-24, 25-22) επί της Τσεχίας στο κλειστό της Παιανίας. Οι αλλαγές στο ρόστερ και οι πολλοί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν επέτρεψαν στην ελληνική ομάδα να φτάσει έως το φάιναλ φορ και να υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πέρυσι στα τελικά της Τουρκίας.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεώνης): Αρμενάκης 15π., Προύσαλης 2, Ριζόπουλος 2, Σμαραγδής 6, Καρυπίδης 17, Καραγιάννης 6 / Παπαδημητρίου (λ. - 67%), Σουλτανόπουλος, Γκαράς, Στεφάνου.
ΤΣΕΧΙΑ (Χάνικ): Ποπέλκα 7π., Ρακ 5, Στοκρ 13, Μπάρανεκ 11, Τίχατσεκ 1, Κραλ 4 / Πολάνσκι (λ. - 67%), Κριστοφ, Κουστ 1, Χραζντίρα 1, Κραλ 4.

«Κλείσαμε με επιτυχία τους αγώνες μας στη διοργάνωση και μας μένει θετική εικόνα. Κάθε νίκη που κάνουμε είναι σημαντική. Σε όλη τη διοργάνωση αγωνίστηκαν λίγοι αθλητές λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαμε αλλά τους κερδίσαμε για τη συνέχεια. Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουμε δύο εβδομάδες ξεκούραση και μετά θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης, ενώ είπε πως θα ανακοινώσει την 25αδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: