Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Κακοδαιμονίας συνέχεια

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών από τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Το χειρότερο όμως για τον Αλέκο Λεώνη ήταν ότι είδε το Δημήτρη Ριζόπουλο (μούδιασμα στο πόδι) να μένει εκτός αγώνα με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μείνει γυμνό στη θέση του ακραίου. Τα προβλήματα λοιπόν τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν την ελληνική ομάδα, η οποία πλέον απώλεσε και τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που διεκδικούσε πριν από το παιχνίδι για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Λεώνης: Να βάλω τους παίκτες μου σε γυάλα

Ο Αλέκος Λεώνης στις δηλώσεις του, όπως ήταν αναμενόμενο, τα έβαλε με την κακοδαιμονία, που έχει χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής: "Δεν γίνεται κριτική μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν μπορώ ούτε να σχολιάσω έπειτα από αυτά που συμβαίνουν. Οσες αντοχές και να έχεις δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση, ακόμα και εάν ο αντίπαλος είναι στα μέτρα σου. Το δεύτερο σετ το χάσαμε με μια - δυο λάθος επιλογές μας, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό σε τέτοιες στιγμές. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να βάλω τους παίκτες μας σε μια γυάλα μην έχουμε άλλα απρόοπτα στα άλλα δυο - τρία παιχνίδια που απομένουν. Αυτό που προέχει είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα και να λύσουμε τα προβλήματά μας ενόψει Ευρωβόλεϊ".

*Η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκ νέου τη Σλοβενία το Σάββατο στο Νόβο Μέστοκαι είναι πολύ πιθανό να παραταχτεί ξανά με έναν ακραίο στη βασική της σύνθεση.

Τα σετ: 15-25, 24-26, 17-25

ΣΛΟΒΕΝΙΑ:
Ντζίτζιτς 9 (1 άσος), Τσάτλερ, Γκασπαρίνι 10 (5 άσοι), Πάσενκ 11 (2 άσοι), Κόμελ 15, Κλάις 7 (1 άσος), λίμπερο ο Σκορτς 73% υποδοχή, (Βίνσιτς, Πότονικ, Σκετ 1, Ούρναουτς 5).

ΕΛΛΑΔΑ: Αρμενάκης 5, Σουλτανόπουλος 1, Προύσαλης, Σμαραγδής 5, Καρυπίδης 7, Ριζόπουλος, λίμπερο ο Στεφάνου 39% υποσοχή (Ντωνάς 8 - 2 άσοι, Τσέργας 1 άσος, Καραγιάννης 1, Παπαδημητρίου, Γκαράς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: