Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

EAΠ «Όρεξη και μεράκι για κάτι καλό»

Η ΕΑΠ έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Δημητρακόπουλου και Σούξο, ενώ έπεται και συνέχεια. Ο Γιώργος Χριστόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε τους στόχους της ομάδας, έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στο γεγονός ότι ο σύλλογος μπόρεσε να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια.

Ο προπονητής της ΕΑΠ σημείωσε αρχικά: "Η περσινή χρονιά, όπως και η προπέρσινη ήταν χρονιές-σταθμός για την ΕΑΠ, την πρώτη σεζόν που ήμουν προπονητής υπήρχαν οικονομικά προβλήματα που έβαλαν φρένο στα σχέδια που είχαμε για την περσινή σεζόν. Όμως η περσινή σωστή διαχείριση από την διοίκηση και τον πρόεδρο Μανώλη Ρογδάκη ο οποίος βοήθησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, βοήθησαν την ΕΑΠ να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και να παίξει καλό βόλεϊ κατά διαστήματα. Βέβαια υπήρξαν προβλήματα που προέκυψαν από την κακή νοοτροπία ορισμένων και τα οποία έπαιξαν ρόλο στην περσινή πορεία, αλλά πλέον αποτελούν παρελθόν.

Στην περσινή χρονιά έγιναν πολλά σημαντικά βήματα, η ΕΑΠ κατάφερε να μην χρωστάει δραχμή και να αποκτήσει κύρος μεγάλων ομάδων όπως του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού. Τη νέα σεζόν θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και με την βοήθεια όλης της Πάτρας, θα προσπαθήσουμε για μια διάκριση που η πόλη αξίζει".

Ακολούθως πρόσθεσε: "Η φιλοσοφία που θα πορευτεί τη νέα χρονιά η ΕΑΠ θα είναι να λειτουργήσει σαν μια οικογένεια, θα υπάρχει η νοοτροπία του εμείς και όχι του εγώ και πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Αυτό επιτυγχάνεται όταν υπάρχει υγιή θέληση, πάθος για διάκριση και όχι το προσωπικό συμφέρον αλλά μόνο το καλό της ομάδας. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι στη φιλοσοφία μας είναι και οι υποδομές, ήδη από πέρσι έχουμε ξεκινήσει μια πολύ σημαντική προσπάθεια στα μικρά τμήματα όπου και δίνουμε μεγάλη βάση και για αυτό 3-4 νεαροί παίκτες θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του καλοκαιριού με την ανδρική ομάδα για να πάρουν εμπειρίες με στόχο στο μέλλον να μπορέσουμε να τους αξιοποιήσουμε".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μεταγραφές των Δημητρακόπουλου και Σούξο: "Σίγουρα και οι δύο αυτοί παίκτες είναι πολύ σημαντικές μεταγραφές και αυτό δείχνει πως πλέον υπάρχει υγεία στον σύλλογο. Δεν είναι τυχαίο ότι χτυπάμε παίκτες που θέλει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει στην ΕΑΠ μια πολύ σωστή διοίκηση και ιδιαίτερο ο πρόεδρος Μανόλης Ρογδάκης ο οποίος έχει όρεξη και μεράκι για να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό".

Τέλος επεσήμανε ότι στόχος της ΕΑΠ τη νέα σεζόν δεν είναι άλλος από την είσοδο στην τετράδα: "Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι η βοήθεια των φιλάθλων είναι πολύ σημαντική, φέτος ήταν κοντά μας αλλά του χρόνου θέλουμε το κάτι παραπάνω. Από την πλευρά της, η διοίκηση βοηθάει, κάνει πολύ καλές μεταγραφές και όπως έχουμε πει όταν είχα έρθει στην ΕΑΠ, είχαμε ένα πλάνο τριετίας, και ο επόμενος χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Ο στόχος μας στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι σίγουρα κάτι καλύτερο από πέρσι και όταν λέμε κάτι καλύτερο, εννοούμε την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και παράλληλα κάποια στιγμή η ΕΑΠ να αποκτήσει τις βάσεις για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: