Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Ήττα από την Τσεχία

Η αποδεκατισμένη Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών γνώρισε την ήττα σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι από την Τσεχία με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 11ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Β΄ ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Λιγκ για ακόμα μια αγωνιστική κατέβηκε με ανορθόδοξο σχήμα ένεκα των πολλών απουσιών. Λεώνης: "Αν έπιασε τόπο η δουλειά που κάναμε επι δυο μήνες στην Παιανία θα φανεί σε τέσσερις-πεντε ημέρες που θα γίνουν οι κλήσεις για το Ευρωπαικό".

Τα σετ: 26-28, 21-25, 23-25

Ελλάδα (Λεώνης): Αρμενάκης 15, Τσέργας 2, Ριζόπουλος 2, Σμαραγδής 7, Καρυπίδης 12, Καραγιάννης 4, Παπαδημητρίου(λ, 50%), Ντονάς 1, Σουλτανόπουλος 1, Προύσαλης 1.

Τσεχία (Χάνικ): Ποπέλκα 12, Ρακ 13, Κοτρτς 3, Μπάρανεκ 7, Κονέσκι 6, Τίχατσεκ 5, Πολάνσκι (λ, 85%), Κριστοφ,Χραζντίρα 4, Κραλ 3

Ο Αλέκος Λεώνης στις δηλώσεις του τόνισε: "Συγχαρητήρια στην Τσεχία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε παίκτες που προσπαθούν να βρουν ομάδα στην Α1 και οι Τσέχοι αγωνίζονται στο καμπιονάτο. Στην έδρα τους κερδίσαμε γιατί είχα ακόμη τέσσερις παίκτες στη διάθεση μου και μάλιστα βασικούς. Αν έπιασε τόπο η δουλειά που κάναμε επι δυο μήνες στην Παιανία θα φανεί σε τέσσερις-πεντε ημέρες που θα γίνουν οι κλήσεις για το Ευρωπαικό. Σίγουρα όμως κάποιοι παίκτες κέρδισαν σε ατομικό επίπεδο".

Στους πολλούς τραυματισμούς που χτύπησαν την Εθνική στάθηκε ο Γιώργος Στεφάνου: "Ξέραμε τα προβλήματα μας, δουλέψαμε σκληρά επι δυο μήνες στην Παιανία και πιστεύω ότι κερδίσαμε σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είχαμε περισσότερα οφέλη και σε ομαδικό επίπεδο, αν δεν υπήρχαν οι πολλαπλοί τραυματισμοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: