Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Μαρκέζ για Ολυμπιακό

Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και ο «ερυθρόλευκος» Αγκάμεζ. Ο Βενεζουελάνος διεθνής κεντρικός Ιβάν Μαρκέζ, που αγωνίστηκε εφέτος στη βελγική Κνακ Ροζελάρε και στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοδώρησε τον Ολυμπιακό με 18 και 11 πόντους αντίστοιχα στους δύο μεταξύ τους αγώνες για τον Β όμιλο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει στην ομάδα του Πειραιά.

Αν και την περίοδο που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Κνακ, ο Σωτήρης Δρίκος δεν είχε αναλάβει ακόμα, εντούτοις είχε παρακολουθήσει τις επιδόσεις του Μαρκέζ, ο οποίος μάλιστα είχε αγωνιστεί διαγώνιος στη θέση του Ιβάν Κοντρέρας που είχε τραυματιστεί.

Ο 26χρονος Μαρκέζ εκμεταλλεύεται το ύψος του (2,05μ.), είναι εκρηκτικός παίκτης, με εντυπωσιακά δυνατά χτυπήματα, ωστόσο, είναι επιρρεπής στο λάθος. Εφέτος είχε πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο και αν τελικά κλείσει στον Ολυμπιακό θα είναι μια από τις καλύτερες δυνατές λύσεις και φυσικά θα κλείσει και το κεφάλαιο του Σέρβου διεθνή κεντρικού Αντρια Γκέριτς, ο οποίος ενδιαφέρεται να μείνει στην Ιταλία και η μάνατζέρ του χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό για να ανεβάσει το κασέ του.

Ο καλύτερος αγώνες του Μαρκέζ ήταν επί της Ματσεράτα στην Ιταλία, όταν η Κνακ νίκησε 3-2 και πήρε 27 πόντους με 5 άσους. Στην εφετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν 5ος στο σερβίς με 20 άσους (πρώτος ήταν ο Νίλσον του Ηρακλή με 27), 12ος στο μπλοκ 23 πόντους και 11ος στην επίθεση με ποσοστό επιτυχίας 52.66%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: