Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

Οι ...Ευρωπαίοι αντίπαλοι

Μία εβδομάδα μετά την κλήρωση του Champions League, ήρθε η ώρα και για τις άλλες ελληνικές ομάδες, που θα αγωνιστούν στα κύπελλα Ευρώπης, να μάθουν τους αντιπάλους τους. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας ανδρών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον α΄ γύρο την ουγγρική Κομέτα Κάποσβαρ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας στις 21 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός 28 του ίδιου μήνα στο κλειστό της Πυλαίας.

Στην πρεμιέρα του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, η Λαμία θα αποφύγει την αρχική ταλαιπωρία, καθώς πέρασε χωρίς αγώνα στον β΄ γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει στις 21 Οκτωβρίου τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην εσθονική Ταλίν και τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.

Όσον αφορά τις γυναίκες, στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 25 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ την 1η Δεκεμβρίου θα γίνει η ρεβάνς στο Βελιγράδι.

Τέλος, στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, καθώς κληρώθηκε με την πρωταθλήτρια Τσεχίας Κράβολο Πόλε. Το πρώτο ματς θα φιλοξενηθεί στο Μπρνο στις 25 Νοεμβρίου και το δεύτερο στο Ρέντη την 1η Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: