Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

Μάχες σώμα με σώμα

Η δεύτερη μέρα του πρώτου τουρνουά Masters που διεξάγεται στον Πάνορμο της Μυκόνου ολοκληρώθηκε και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία με τους αυριανούς ημιτελικούς και τελικούς τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Το SPORT 24 θα είναι εδώ και την τρίτη μέρα με την αγωνία (όχι μόνο για το χρώμα των μαγιώ) και το θερμόμετρο να φτάνουν στα ύψη.

Γυναίκες- Προς τα ημιτελικά

Μετά και τα απογευματινά αποτελέσματα της τρίτης ημέρας φτάσαμε στο final 4 των γυναικών εδώ στον Πάνορμο. Έτσι συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών με δύο σχετικά εύκολες νίκες των Παπαφωτίου/Τερζόγλου και Λάγιου/Νάστου κόντρα στις Παπαγεωργίου/Ρουμπάνη και Κίτσου/Χούντα αντίστοιχα.

Παπαγεωργίου/Ρουμπάνη- Παπαφωτίου/Τερζόγλου:0-2 (14-21, 17-21)
Κίτσου/Χούντα- Λάγιου/Νάστου: 0-2 (19-21, 10-21)

Οι ηττημένες θα βάλουν στο πορτοφόλι τους από 200 ευρώ και θα μοιραστούν την πέμπτη θέση του τουρνουά.

'Ετσι τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:

Δηλαβέρη/Τέζα- Παπαφωτίου/Τερζόγλου
Κίτσου/Χούντα- Λάγιου/Νάστου

Άντρες- Αποκλεισμός για Κουρούπη

Από τον τρίτο γύρο των αντρών προέκυψαν οι ομάδες που κατέλαβαν την έβδομη θέση, ενώ στους απογευματινούς αγώνες προέκυψαν και οι ομάδες της πέμπτης θέσης με τον Κουρούπη και τον Ζωλοσταθιάδη να μην συνεχίζουν ως το τέλος.

Οι Αγγελίδης/Κωστακόπουλος επικράτησαν των Μπιλλίρη/Χαλίκου με σκορ 2-1 και πέρασαν στα ημιτελικά, όπως και οι Γκόρτσιανουκ/Ταμπουρατζής που νίκησαν με σκορ 2-1 τους Ζωλασταθιάδη/Κουρούπη. Στη συνέχεια οι Δημητριάδης/Παπαδημητρίου νίκησαν με σκορ 2-0 των Κελεπούρη/Πανούσου και διατήρησαν τις ελπίδες τους.

Στη συνέχεια οι Μαρούλης/Ρουμελιωτάκης έριξαν στο καναβάτσο της έβδομης θέσης τους Κνάπεκ/Μούρτζιο και με πολύ πάθος θα προσπαθούσαν για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Έτσι μαζί με τους παραπάνω ηττημένους την έβδομη θέση θα μοιραστούν και οι Κελεπούρης/Πανούσος.

Αγγελίδης/Κωστακόπουλος- Μπιλλίρης/Χαλίκος:2-1 (23-21, 15-21, 15-8)
Ζωλασταθιάδης/Κουρούπης- Γκόρτσιανουκ/Ταμπουρατζής: 0-2 (20-22, 16-21)
Κελεπούρης/Πανούσος- Δημητριάδης/Παπαδημητρίου: 0-2 (12-21, 19-21)
Μαρούλης-Ρουμελιωτάκης/ Κνάπεκ/Μούρτζιος: 2-1 (21-13, 17-21, 15-12)

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της ημέρας θα παιζόντουσαν τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών, καθώς τα δύο πρώτα τα είχαν εξασφαλίσει νωρίτερα οι ομάδες των Αγγελίδη και Γκόρτσιανουκ.

Με τον ήλιο να έχει αρχίσει να πέφτει την παραλία να χάνει τον κόσμο του μεσημεριού οι δύο αναμετρήσεις ήταν πραγματικά συγκλονιστικές και οι κραυγέςτων αθλητών έφταναν ως τον Άγιο Σώστη.

Οι Κουρούπης/Ζωλασταθιάδης γνώρισαν την ήττα από τους Δημητριάδη/Παπαδημητρίου και κατέλαβαν την πέμπτη θέση βάζοντας στην τσέπη τους από 337,5 ευρώ. Την ίδια μοίρα είχαν και οι Μπιλλίρης/Χαλίκος οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από τους φοβερά παθιασμένους Κρητικούς Μαρούλη/Ρουμελιωτάκη, οι οποίοι με το σπαθί τους πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά. Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Masters και πως είναι οι μικρότεροι σε ηλικία του τουρνουά.

Δημητριάδης/Παπαδημητρίου- Κουρούπης/Ζωλασταθιάδης: 2-0 (28-26, 21-15)
Μαρούλης/Ρουμελιωτάκης- Μπιλλίρης/Χαλίκος: 2-0 (21-16, 21-15)

Τα ημιτελικά:

Αγγελίδης/Κωστακόπουλος- Δημητριάδης/Παπαδημητρίου
Γκόρτσιανουκ/Ταμπουρατζής- Μαρούλης/Ρουμελιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: