Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ για τον Τελικό του Λουξ Volley Cup 2010

Μετά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), που πήρε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διοργανώτρια αρχή, ΕΟΠΕ και το συνδικαλιστικό όργανο των Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση για τη διοργάνωση.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ αναφέρει τα εξής:
«Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για τον άψογο τρόπο που διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος  Λουξ , στις 27/3/2010, στο κλειστό γήπεδο του Τροκαντερού.
Όλοι οι αθλητές με πάρα πολύ μεγάλη χαρά αγωνίστηκαν σε ένα κατάμεστο στάδιο, κάτω από τις ιαχές και επιδοκιμασίες υγιώς σκεπτόμενων και ηθικώς και ευπρεπώς συμπεριφερόμενων φιλάθλων. Η ατμόσφαιρα αυτή συνέβαλλε τα μέγιστα ούτως ώστε όλοι οι αθλητές να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. 
Ήταν απίστευτα ευχάριστο να βλέπει κανείς στις εξέδρες ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά ακόμα και προσχολικής ηλικίας, όπως  επίσης ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη η αίσθηση των αθλητών και των παραγόντων των ομάδων, να ευρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου, ο οποίος δεν περικλείονταν από διμοιρίες ΜΑΤ, άλλα η πρόσβαση στο κοινό ήταν ελεύθερη, χωρίς να γίνει καμία καταστρατήγηση της ελευθερίας αυτής.
Απεδείχθη έτσι με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγαπάει τον αθλητισμό, θέλει να είναι πολύ κοντά σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, όπου και αν αυτές διεξάγονται.
Ευχόμεθα από τα βάθη της καρδιάς μας, η προαναφερόμενη άψογη διοργάνωση, να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, καταδεικνύοντας ότι φαινόμενα βανδαλισμών, εγκληματικών και ανεγκέφαλων ενεργειών  καθώς και ακατάσχετης εξωπραγματικής και αήθους υβρεολογίας , δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον αθλητισμό  και θα πρέπει  δια παντός να αποξενωθούν από αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: