Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Καζάζης: "Μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός"

"Τελικό αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων", χαρακτήρισε το παιχνίδι τίτλου στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης.
Ο παλαίμαχος αρχηγός των "πράσινων" που κατέκτησε πέντε φορές το Κύπελλο ως παίκτης και με τους δύο "αιώνιους" αναφερόμενος στους "ερυθρόλευκους", τόνισε "ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μεγάλος αντίπαλος και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Ο τελικός θα είναι αντάξιος της ποιότητας των δύο ομάδων".
Όσον αφορά τον ημιτελικό με την ΕΑ Πατρών, ο Καζάζης υποστήριξε: "Θέλω να δώσω μπράβο σε όλα τα παιδιά. Σε εκείνα που μπήκαν να παίξουν, ακόμα και σε εκείνους που στήριζαν τους υπόλοιπους από τον πάγκο. Πριν από μία εβδομάδα κερδίσαμε 3-1 την Πάτρα τη σημερινή αντίπαλο μας, αλλά ήμασταν σε όλους τους τομείς χειρότεροι από αυτή. Σήμερα (σ.σ. Τρίτη) το χαρτί (σ.σ. στατιστικό) που έχω στα χέρια μου, δείχνει ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας με εξαίρεση ένα κενό διάστημα στο 3ο σετ που έχει να κάνει με ψυχική κούραση".
Ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων που "καθάρισε" για λογαριασμό της ομάδας του, όταν "έκαιγε" η μπάλα εξήγησε ότι "μας βοήθησε στην αρχή η Πάτρα που δεν ξεκίνησε καλά. Μας πήγαν οι φάσεις, αλλά στο 3ο σετ έγινε μεγάλη μάχη. Η πραγματική εικόνα των δύο ομάδων φάνηκε στο 3ο σετ. Η ΕΑΠ είναι μία καλή ομάδα με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, στη συνέχεια θα παίξει καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: