Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Χριστόπουλος: «Στόχος η νίκη-πρόκριση»

Μια μέρα έχει απομείνει για την διεξαγωγή του β΄ ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (19.00) της Τρίτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε:  «Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟ είναι πολύ δύσκολο, ο αντίπαλος μας παίζει στην έδρα του αλλά αυτό δεν μας πτοεί και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω πως αν δείξουμε τις πραγματικές μου δυνατότητες, τότε έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας την προετοιμασία τους και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η 12αδα της ΕΑΠ Λουξ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είναι οι εξής: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεζ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιος,  Δ. Γκαρά,   Γ. Λιβαθηνός, Ν. Καραγκιόζης, Α. Αρμενάκης, Γ. Κιτσαντάς και Α. Ασπιώτης ενώ εκτός έμεινε λόγω τραυματισμού ο Πέτρος Πέτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: