Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Κιόσης: «Τα δυνατά μας για την τετράδα»

Ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Χρήστος Κιόσης, παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση», μετά την ισοφάριση της ομάδας επί του Ηρακλή, για την πρώτη φάση των πλέι-οφ.
Για την αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ στο παιχνίδι, ο κεντρικός των "κιτρίνων" ανέφερε: «Χθες ήμασταν σε όλους τους τομείς πολύ δυνατοί και κάναμε ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ανασυνταχτήκαμε, κυνηγήσαμε όλες τις φάσεις και πήραμε το αποτέλεσμα».
Σχετικά με την ψυχολογία και τη συνοχή της ομάδας, δήλωσε: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Θέλαμε ν΄ αποδείξουμε ότι το πρώτο παιχνίδι εκείνο με τον Ηρακλή, ήταν μια κακή παρένθεση για μας. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Μίκρα, γιατί θα είναι ένας πραγματικός τελικός».
Πιο αναλυτικά, ο Κιόσης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης στο τρίτο παιχνίδι με τον Ηρακλή το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης: «Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί κι αποφασισμένοι, γιατί θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο Ηρακλής θα είναι πιο δυνατός μέσα στην έδρα του. Εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε το σερβίς και το μπλοκ και, γενικά, να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από θέμα ψυχολογίας, είμαστε πολύ καλά και θα τα δώσουμε όλα».
Για τους στόχους της ομάδας, ο Χρήστος Κιόσης υπογράμμισε: «Τερματίσαμε πέμπτοι στην κανονική περίοδο κι αν περάσουμε τον Ηρακλή, θα είμαστε μέσα στην τετράδα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση, αρχής γενομένης στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ».
Τέλος, για τη συμπαράσταση και τη δυναμική παρουσία του κόσμου στα Βασιλικά, ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη: «Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας συνέχεια και χθες δε σταμάτησε να μας εμψυχώνει από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για την παρουσία τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε την ψυχή μας και τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι η ευκαιρία μας να μπούμε στην τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: