Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητές Ελλάδας οι έφηβοι του Ηρακλή

Την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν πανηγύρισαν οι έφηβοι του Ηρακλή. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού νίκησαν στον τελικό της Αθήνας τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ (25-13, 25-17, 25-19) και ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο αρχηγός των κυανόλευκων, Μάκης Κολτσιάκης, αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ενώ καλύτερος κεντρικός αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης.
Ο προπονητής των επιτυχιών, Μιχάλης Κυριακού, δήλωσε αμέσως μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Τα παιδιά κάνανε ένα καταπληκτικό τουρνουά. Χάσαμε μόνο ένα σετ. Ήμασταν φοβεροί σε ημιτελικό και τελικό, όλο το γήπεδο μας χειροκροτούσε. Σε μία δύσκολη και περίεργη χρονιά κατάφεραν αυτά τα νέα παιδιά να είναι και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας. Θέλω να τους το αφιερώσω γιατί πάλεψαν όλον τον χρόνο και απάντησαν σε πολλούς που τους αμφισβητούσαν. Ένα παραπάνω στον αρχηγό μας, Μάκη Κολτσιάκη, που μας δικαιώνει όλους. Ήταν η τελευταία του χρονιά ηλικιακά στις ακαδημίες του Ηρακλή και νιώθω υπερήφανος που βρίσκεται στην ανδρική ομάδα».
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας: Χρήστος Στεφανίδης, Αναστάσιος Γάτσης, Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Μάκης Κολτσιάκης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Παύλος Ντολεσίδης, Παναγιώτης Μπερμπέρογλου, Γιάννης Κατσαφλιάκας, Γιάννης Πρώιος, Γιώργος Αμαριαννάκης, Νίκος Μπαλασάς.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκαν και οι Νίκος Χριστόφας και Δημήτρης Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: