Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Στα χέρια του κόσμου η ΑΕΚ

Τα χρέη του ανδρικού τμήματος βόλεϊ φέρνουν την ομάδα κοντά στην Α2 και για τον λόγο αυτό εκδόθηκε ανακοίνωση από 30 επώνυμους φίλους της Ένωσης και υπογράφεται από τον υπεύθυνο συντονισμού και πρόεδρο της "Ενωσης 1924" Κυριάκο Χήνα.

Για να σωθεί η ομάδα και να μην υποβιβαστεί στην Α2 χρειάζεται η συνδρομή του κόσμου της ΑΕΚ καθώς αυτή τη στιγμή άλλη λύση δεν υπάρχει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Το τμήμα βόλεϊ ανδρών της κοσμαγάπητης ΑΕΚ βρίσκεται σε μια οριακή δοκιμασία, όπου επείγει να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή του. Όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο μπορεί να έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για την πορεία ανασύνταξης της ομάδας, αλλά την κρίσιμη αυτή στιγμή ενώνουμε τις φωνές μας: Παρακαλούμε όλους τους συνειδητούς και μάχιμους Ενωσίτες να συνδράμουν οικονομικά τη σωτηρία του τμήματος βόλεϊ.
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: Alpha Bank 353-002101-100324
Παρά την οικονομική δυστοκία, 10 ή 20 ευρώ από τον καθένα θα δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα να διατηρηθεί στην Α1 κατηγορία και να ανανεωθεί τη νέα χρονιά με μια άλλη δυναμική. Ανέκαθεν η ΑΕΚ στηριζόταν στη λαϊκογενή βάση της, ανέκαθεν οι οπαδοί της ήταν η λυτρωτική αντίσταση στη συρρίκνωσή της. Αξίζει να νιώσουμε για μια ακόμη φορά υπερήφανοι που δεν αφήσαμε μόνη τη μοναδική ομάδα που έχει ως έμβλημα ένα σύμβολο».
Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Κώστας Αγγελακόπουλος - εφοριακός
Τρύφων Βασκούδης - γραφίστας σχεδιαστής
Βασίλης Βάσσιος - επιχειρηματίας
Γιάννης Βούρος - βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Νίκος Γεωργατζόγλου - επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: