Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΕ Δωδεκανήσου: πρωταθλητής ο Κλεάνθης

Ο Κλεάνθης Παραδεισίου πρωταθλητής και φέτος στους άνδρες

http://www.12islandsvolleyball.gr 
Στο 5ο σετ κρίθηκε ο τίτλος στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στους άνδρες. Σ’ έναν αγώνα διαφήμιση για το Δωδεκανησιακό βόλεϊ οι Παραδεισιώτες κατάφεραν μετά από δύο ώρες και 12΄ αν και έχαναν με 2-0 σετ, να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία και να κατακτήσουν  ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό της Κω το περασμένο Σάββατο και ήταν ο 3ος της σειράς των τελικών των play offs. Οι γηπεδούχοι (ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω) εκμεταλλεύτηκαν το εύκολο σέρβις των αντιπάλων τους και κατάφεραν να πάρουν εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Η εμπειρία όμως του Κλεάνθη ήταν αυτή που τελικά επικράτησε του ενθουσιασμού των νεαρών αθλητών του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και έφερε τα δύο επόμενα σετ στους φιλοξενούμενους. Στο καθοριστικό 5ο σετ ο ΑΟ Αθλοπαιδιών προηγήθηκε με 7-3 και 11-7 αλλά στο σημείο αυτό οι τρεις άσσοι του ‘μικρού’ Μιαούλη Χειμωνέττου έβαλαν τον Κλεάνθη ξανά στο παιγνίδι. Οι δύο ομάδες πάλεψαν πόντο - πόντο αλλά οι Παραδεισιώτες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος κατακτώντας το σετ με 21-19.
Αναλυτικά:
Κως, Σάββατο 13/3 (10:30μμ)
ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΑΕΣ Κλεάνθης 2-3 σετ σε 132΄ (25-18 σε 33΄, 25-21 σε 22΄, 20-25 σε 29΄, 22-25 σε 22΄και 19-21 σε 26΄)
ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Α. Γαμβρέλλης, Γ. Βραχνάς, Γ. Ζαμάγιας, Δ. Θεοδώρου, Μ. Διακονικολής, Γ. Φουντωτός, Π. Γαμβρέλλης, Ν. Σαρίκιζης, Γ. Τριανταφύλλου, Α. Ζώης, Π. Καμπάνης και Α. Κουλιέρης.
Κλεάνθης: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ανδρέας Μοσχιού, Χρήστος Μοσχούς, Κων/νος Σταυριάς, Μανώλης Τάκκος, Μιαούλης Χειμωνέττος, Νίκος Μακρής, Νίκος Πεζουβάνης, Βασίλης Μπαρδής, Λοΐζος Παπακωνσταντίνου Μιχάλης Τσιμισίρης και Κυριάκος Μαυράκης (λίμπερο)
Διαιτητές ήταν οι Θεόδωρος Κόπελλος, Κώστας Σεγρέδος και Αθανασία Μπαρπάτση

Και το πρωτάθλημα των γυναικών στο Παραδείσι

http://www.12islandsvolleyball.gr

Μετά τους έφηβους, τις νεανίδες και τους άνδρες ήρθε η σειρά και της γυναικείας ομάδας του Κλεάνθη να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι από το 2005 που ξανάρχισε το πρωτάθλημα γυναικών στα Δωδεκάνησα ο Κλεάνθης έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους. Στον αγώνα που έδωσε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα γυναικών στο σύλλογο του Παραδεισίου, ο Κλεάνθης αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Διαγόρα που με όπλο το σέρβις προσπάθησε αλλά για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στη 2η θέση.

http://www.12islandsvolleyball.gr

Αναλυτικά:
ΓΣ Διαγόρας - ΑΕΣ Κλεάνθης 0-3 σετ σε 81΄ (20-25 σε 27΄, 22-25 σε 24’ και 24-26 σε 30΄)
Διαγόρας: Λία Μιτσκίδου, Ιωάννα Σεχάϊ, Χριστιάνα Παναγίδου, Χριστίνα Ανθουλή, Grabseva  Gunda, Ματίνα Γιαννέλη,  Χριστίνα Βαλσαμίδου, Λένα Καντζίδου, Αγάθη Μπόνη, Άννα Φραγκιαδάκη, Μαρία Γιώτη,  Άννα Δακανάλη
Κλεάνθης: (Χαρούλα Ελευθεριάδου) Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Κατερίνα Τζανουδάκη, Μαρίνα Τζανουδάκη,  Χρύσα Λιάσκα, Φαίη Μίχου, Κατερίνα Λάππα, Ζαφείρω Όθωνος, Μαρία Μαθιουδάκη, Χύση Άντα, Νεκταρία Τριάντου και Κέλλυ Δαουτοπούλου (λιμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κκ Νίκος Χατζησταυρίδης, Λάκης Λαζαράκης και Κων/νος Τζάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: