Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κοβάσεβιτς: «Πάμε για την ισοφάριση»

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α΄ φάσης των πλέι-οφ, που θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών. Οι «κίτρινοι», που βρίσκονται πίσω με 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον «γηραιό», έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, η οποία θα τους επιτρέψει να ισοφαρίσουν σε 1-1 τον αντίπαλό τους και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος σε τρίτο αγώνα (που θα λάβει χώρα την Μ. Πέμπτη στην Μίκρα).
Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Οικονομίδη, καθώς όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεσή του. Από την πλευρά του, ο Σέρβος ακραίος του ΑΡΗ Μαρμούρη, Νίκολα Κοβάσεβιτς, τόνισε για την εν λόγω αναμέτρηση: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο γήπεδό μας συγκριτικά μ΄ αυτό που διεξήχθη στην Μίκρα την περασμένη εβδομάδα. Εκεί, εξάλλου, τίποτα δεν λειτούργησε καλά για εμάς και σε καμία περίπτωση η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική», για να προσθέσει: «Η μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε από το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δεν μας άφησε ανεπηρέαστους, γεγονός που μας δυσκόλεψε στο να βρούμε τον ρυθμό μας». Ερωτηθείς για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι» στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είχε να πει: «Στο πρώτο παιχνίδι, γενικά δεν ήμασταν καλοί, κάτι που απευχόμαστε να γίνει και στο επόμενο. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δώσουμε ίσως μεγαλύτερη έμφαση τόσο στην υποδοχή μας όσο και στο μπλοκ μας, που είναι κάποιοι τομείς στους οποίους θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα», ενώ συμπλήρωσε: «Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για όλα για την ισοφάριση, προκειμένου να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν σ΄ ένα τρίτο ματς».
Τέλος, ο Νίκολα Κοβάσεβιτς δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΑΡΗ, οι οποίοι θα πρέπει για μία ακόμα φορά να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο των Βασιλικών: «Καλούμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή μας την προσπάθεια κι εμείς το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να τους ανταμείψουμε».
* Το αυριανό πρόγραμμα (Μ. Δευτέρα, 29/3): Γήπ. Βασιλικών, 19.00: ΑΡΗΣ Μαρμούρης-Ηρακλής (Καραμπέτσος-Δεληκωστίδης, παρ.Παναγής).

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών το απόγευμα της Δευτέρας (29/3/2010) στις 19:00 για την 2η αγωνιστική της α΄ φάσης των πλέι-οφ της Α1 ανδρών. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτόν, ο κόσμος του ΑΡΗ καλείται να παραβρεθεί στο γήπεδο για να βοηθήσει το έργο της αγαπημένης του ομάδας, αποφεύγοντας, ωστόσο, να παρεκτραπεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: