Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Χριστόπουλος: «Ήρθε η καταστροφή»

Μετά το τέλος ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Ηρθε η καταστροφή, αυτό το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη αποτυχία και είμαι πικρά απογοητευμένος. Νομίζω ότι είναι ότι πιο άσχημο αποτέλεσμα για την προσπάθεια που έχουμε κάνει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και για να κλείσει μια σελίδα. Εχω κουραστεί πολύ δεν περίμενα αυτή την ήττα. Πίστευα ότι μετά τη νίκη από την Λαμία ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας και θα κερδίσουμε σήμερα αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλω να ευχαριστήσω σήμερα τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και παράλληλα να του ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα».
Από τους παίκτες, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, τόνισε: «Είναι μια πολύ κακή στιγμή για την ομάδα, για μένα τέλειωσε, χάσαμε όλους τους στόχους μας  μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην κανονική περίοδο. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει, χάσαμε δυο φορές το πλεονέκτημα έδρας από την Λαμία η οποία νίκησε δίκαια».
Ο προπονητής της Λαμίας, Δ. Ανδρεόπουλος, είπε: «Ήμασταν καλύτεροι στο σημερινό παιχνίδι, νικήσαμε δυο φορές την ΕΑΠ και πιστεύω ότι περάσαμε δίκαια στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος». 
Από τους αθλητές της Λαμίας, ο κεντρικός Παναγιώτης Πελεκούδας, σημείωσε: «Η ΕΑΠ δεν κατάφερε να μας κερδίσει παρότι είναι μια μεγαλύτερη ομάδα και σε αξία και σε μπάτζετ. Εμείς δείξαμε ότι μια ομάδα με μικρό μπάτζετ μπορεί να βρεθεί στην τετράδα και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες».
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Αρμενάκης 9, Ροντρίγκεζ 10, Κίτσιος 2, Ριβέρα 13 (1 άσο),  Γιορντάνοφ 20 (2 άσους), Ζέκοφ 4, λίμπερο ο Γκαράς με 61% (Κόβατς 2, Πέτρογλου 2, Λιβαθηνός, Καραγκιόζης).
ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 6 (1 άσο), Κόμελ 11 (2 άσους), Τόπελ 19 (1 άσο), Ρόλιτς 11, Πελεκούδας 4, Σέφτικ 9, λίμπερο ο Παπαδημητρίου με 64% (Σφενδυλάκης, Χαριτωνίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: