Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Οικονομίδης: «Να ισορροπήσουμε το παιχνίδι»

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ έχουν σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, οι οποίοι, μετά την απόφαση που πάρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, θ΄ αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας τον Ηρακλή. Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, έδωσε σήμερα ρεπό στους αθλητές του, προκειμένου από την Κυριακή να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εν λόγω ματς.
Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη επεσήμανε αναφορικά με την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το μόνο που απέμενε ήταν να μάθουμε πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες για τα πλέι-οφ. Πλέον, λοιπόν, η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στα ματς με τον Ηρακλή, που είναι πολύ σημαντικά, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης στο κλειστό της Μίκρας», για να προσθέσει αναφορικά με το αν θεωρεί ως το πλέον καθοριστικό παιχνίδι αυτή την πρώτη αναμέτρηση: «Σίγουρα, θα είναι σημαντικό για την όποια ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο καθοριστικό αυτής της σειράς των αγώνων».
Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος των «κιτρίνων», ο Γιώργος Οικονομίδης είχε να πει: «Στόχος μας είναι να ισορροπήσουμε το παιχνίδι κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα, που την έχουμε αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές φέτος και συνεπώς την ξέρουμε αρκετά καλά». Τέλος, δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στα στοιχεία εκείνα, στα οποία θα επιστήσει την προσοχή των παικτών του: «Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το σέρβις του Ηρακλή, αλλά και το παιχνίδι του πάνω στον φιλέ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: