Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!



Έξι χρόνια μετά τον τελευταίο του τίτλο, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-0 (30-28, 25-16, 25-19) τον Παναθηναϊκό και με συνολικό σκορ 3-1 νίκες στην σειρά των τελικών στέφθηκε πρωταθλητής γνωρίζοντας την αποθέωση από 2.500 χιλιάδες οπαδούς του που κατέκλυσαν το κλειστό του Ρέντη.
Ο τέταρτος τελικός κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο σετ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να το κατακτήσει, αλλά ο Αντράε έχασε την κόντρα επίθεση και με άουτ του Αγκάμεζ έγινε το 30-28, για να μετατραπεί στη συνέχεια το ματς σε ερυθρόλευκη παράσταση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Άντερς Κρίστιανσον): Ριβέρα 5.83, Κουρνέτας 1.5, Χοφ 4.17, Τζούριτς 6.33, μίλκοβιτς 23, Ούρναουτ 9.67, Παπαδημητρίου λ. 65%, Χριστοφιδέλης 0.5, Σουλτανόπουλος, Καρυπίδης, Ρουμελιώτης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αλέκος Λεώνης): Αγκάμεζ 18, Αντράε 10, Γκέριτς 7, Ντεπεστέλε 2, Πανταλέων 5.5, Λάππας 3.5, Στεφάνου 72%, Ντονάς, Ψάρρας, Χατζηαντωνίου, Ανδρεάδης.

MVP ο Τζούριτς
Μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ο Δημήτρης Τζούριτς αναδείχθηκε MVP-GA FERRIES του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ. Το σχετικό έπαθλο καθώς και ένα λάπτοτ ως δώρο, απένειμε ο εκπρόσωπος της εταιρίας GA FERRIES κ. Μάκης Μπηλιώνης
Τις απονομές των αναμνηστικών επάθλων και των μεταλλίων έκανε ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ κ.Βασιλείου κι ο εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ ΑΕ κ.Σαραϊντάρης, ενώ την απονομή του Κυπέλλου στους πρωταθλητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: