Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Σπήλαιο... Παιανίας..!!!!!


Ο... Μεσαίωνας απλώθηκε στο «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία, όπου η Εθνική Ανδρών κυριολεκτικά κάνει προετοιμασία στο σκοτάδι εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ σε λίγες μέρες στην Πορτογαλία.

Χθες το μεσημέρι η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες, η παροχή σταμάτησε, ο φωτισμός έσβησε και ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε και ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε θερμοκήπιο. Τα ίδια στους βοηθητικούς χώρους και στους κοιτώνες των αθλητών. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η διακοπή οφείλεται στα έργα που κάνει η ΔΕΗ στη Λεωφόρο Λαυρίου, αλλά όταν υπήρξε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ όλοι έμειναν άφωνοι.
Η ΔΕΗ ενημέρωσε ότι έχει γίνει διακοπή ρεύματος λόγω ανεξόφλητου τιμολογίου. Οπως προέκυψε από τη γρήγορη έρευνα η ΓΓΑ άφησε απλήρωτους τους λογαριασμούς και η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες.

Αξιωματούχοι της ΓΓΑ είπαν πως έγινε λάθος, αλλά οι πληροφορίες λένε πως οι λογαριασμοί έμειναν απλήρωτοι επειδή η ΓΓΑ δεν είχε να πληρώσει.
«Οταν φτάνουμε σε σημείο το κράτος να μην μπορεί να πληρώσει το ίδιο το κράτος, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ανησυχητικά» έλεγαν παράγοντες της ΕΟΠΕ, αλλά και οι διεθνείς παίκτες.

Η απογευματινή προπόνηση έγινε μετ' εμποδίων, αφού οι παίκτες μετά τις 7.30 μ.μ. που έπεσε ο ήλιος δεν έβλεπαν ούτε τη μύτη τους. Η απογοήτευση είναι διάχυτη στις τάξεις του εθνικού συγκροτήματος που σε 13 ημέρες θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Φυσικά όλοι αναρωτιούνται εάν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο στα αντίστοιχα συγκροτήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ με τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Σταύρο Δουβή να είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το μπάχαλο που επικρατεί στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικά με τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις που ρημάζουν και καταρρέουν.
Για το «Σπίτι του Βόλεϊ» η κατάσταση είναι αρρωστημένη, καθώς στη διαχείριση εμπλέκονται η ΓΓΑ, ο δήμος Παιανίας, η ΕΟΠΕ και ο ΣΕΓΑΣ. Η ΕΟΠΕ στην αρχή της σεζόν ξόδεψε 23.500 ευρώ για συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο προπονητήριο του βόλεϊ, αλλά και στο μεγάλο κλειστό που γίνονται και οι αγώνες στίβου.
Τα λειτουργικά προβλήματα ξεφυτρώνουν καθημερινά.

Ο δήμος Παιανίας έχει μετατρέψει το πάρκινγκ του σταδίου σε χώρο στάθμευσης των απορριμματοφόρων και άλλων μηχανημάτων, ενώ η ΕΟΠΕ αδυνατεί να καλύψει πλέον περισσότερα λειτουργικά έξοδα.

Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν οι Ιωαννίδης, Δουβής είναι να ξεκαθαρίσουν την ερμαφρόδιτη κατάσταση και να ξεκαθαρίσουν επιτέλους το διοικητικό και οικονομικό καθεστώς στην αθλητική εγκατάσταση που κοντεύει να γίνει το δεύτερο σπήλαιο της Παιανίας.!!!!!!

Το παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση απο το http://www.goalday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: