Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στη Μασσαλία η Εθνική γυναικών


Στη Μασσαλία μέσω Παρισιού, βρίσκεται από σήμερα (11/05) το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των Γυναικών, που από την Τετάρτη ξεκινάει τους αγώνες της για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το ταξίδι ήταν αρκετά κουραστικό, αλλά μετέπειτα υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα. Στο ξενοδοχείο «Novotel» όπου διαμένει η αποστολή, δεν υπήρχε κανείς υπεύθυνος της διεθνούς ομοσπονδίας βόλεϊ, για να τους υποδεχθεί, ενώ παρατηρήθηκαν πολλά λάθη και στο πρόγραμμα, όσον αφορά τις ώρες προπόνησης.
Ο Γιώργος Λυκούδης ήθελε οι αθλήτριες του να κάνουν μια προπόνηση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, μιας και βάσει του προγράμματος των διοργανωτών η σημερινή μέρα ήταν απλά για τις αφίξεις των ομάδων. Ακόμα, ο ξεναγός που υποδέχθηκε την αποστολή της Εθνικής, δεν μίλαγε καθόλου Αγγλικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στη συνεννόηση. Να πούμε ότι με την αποστολή στη Μασσαλία πλην του προπονητή, βρίσκεται η βοηθός του, Λία Μήτση, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Αμπελιώτης και ο στατιστικολόγος, Γιώργος Ρούσσης. Με δεδομένο ότι δεν έγινε προπόνηση, ο Βαγγέλης Περόπουλος μίλησε στις αθλήτριες, δίνοντας τους να καταλάβουν ότι ενωμένες μπορούν να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Ακολούθως οι παίκτριες έμειναν ελεύθερες για… βόλτες στη Μασσαλία για περίπου μιάμιση ώρα, πριν από το βραδινό τους φαγητό.
Να προσθέσουμε ότι στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένουν από σήμερα όλες οι αποστολές των αντιπάλων της Εθνικής μας ομάδας (Γαλλία, Ισπανία, Φινλανδία, Σλοβενία). Όσον αφορά την προπόνηση, αύριο (12/05) θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση. Οι Γάλλοι έχουν ενημερώσει τον Γιώργο Λυκούδη ότι θα γίνει μόνο το πρωί, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ακριβώς η ώρα. Παρά τις δυσκολίες, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά ευχάριστο και άπαντες είναι αισιόδοξοι εν όψει των αναμετρήσεων που έπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: