Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Πρώτο ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Λιγκ για την Εθνική γυναικών


Ραντεβού στο αεροδρόμιο δίνουν τέσσερις μόλις ημέρες μετά την επιστροφή τους από τη Μασσαλία τεχνική ηγεσία και παίκτριες της Εθνικής γυναικών. Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/05, στις 14.00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για τη Σερβία, όπου το Σαββατοκύριακο (23/05 και 24/05, ώρα έναρξης των δύο παιχνιδών στις 19.00) θα φιλοξενηθεί το πρώτο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Η ελληνική αποστολή θα προσγειωθεί σττο Βελιγράδι στις 15.30 ώρα Ελλάδας και θα μεταβεί οδικώς στην πόλη των αγώνων, Σουμπότιτσα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης και η συνεργάτιδά του, Λία Μήτση, επέλεξαν τις εξής αθλήτριες: Ευαγγελία Κυριακίδου, Ελένη Κιόση, Ευαγγελία Χαντάβα (Ηρακλής), Νικολέττα Κουτουξίδου, Γεωργία Τζανακάκη, Ξανθή Μυλωνά (Παναθηναϊκός), Μαρία Χατζηνικολάου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα (Ολυμπιακός), Νίκη Μουζάκη, Αρετή Τέζα (Πανελλήνιος), Ευαγγελία Χρήστου (Άρης), Χρυσούλα Παρασκευοπούλου (Ανατόλια).
Αρχηγός της αποστολής στη Σερβία θα είναι ο μάνατζερ των γυναικείων Εθνικών ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος, φυσικοθεραπεύτρια η Στέλλα Αρβανιτάκου, στατιστικολόγος ο Γιώργος Ρούσσης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύσει ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Ευάνθης Γκόγκουλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: