Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Τα αιτήματα των διεθνών

Στην εναρκτήρια συγκέντρωση της Εθνικής ανδρών, που έγινε στο «σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία, παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας ως επικεφαλής της επιτροπής Εθνικών ομάδων.
Ευχήθηκε στους διεθνείς καλή τύχη, με την προσδοκία να είναι οι περισσότεροι από αυτούς παρόντες και στο κλείσιμο του Ολυμπιακού κύκλου το 2012. Ευχαρίστησε μάλιστα τον Δημήτρη Τζούριτς, για την παρουσία του και τη βοήθειά του στην Εθνική Εφήβων στα προκριματικά της Φινλανδίας. Διευκρίνισε όμως ότι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των εφήβων στην Κροατία, αφού πρέπει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί με την Εθνική ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010. Κατέστησε σαφές ότι η Ομοσπονδία, επί τρεις μήνες, οργανώνεται για την αξιοπρεπή προετοιμασία των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, παρά την οικονομική στενότητα.
Οι διεθνείς παίκτες, τόνισαν ότι επιθυμία τους είναι να υπάρχει καλό κλίμα και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου η Εθνική να έχει καλύτερη εικόνα στις διεθνείς διοργανώσεις.
Οι διεθνείς, όμως ζήτησαν από τον Στέλιο Προσαλίκα να εισπράξουν το πριμ των 70.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009 και τη στήριξή του στο θέμα των ξένων και τη μείωση τους σε τρεις από την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2009-10).

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

kalispera tha ithela na mathw to programma tou volley gia diorganwseis tis ethnikis mas omadas apo edw kai pera.peite mou pws ginetai na me enhmerwsete gia ayto.an xreiazetai to e mail mou klp...eyxaristw poly