Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δηλώσεις Λυκούδη, Κιόση και Βλάχου

Παρά την άνετη νίκη με 3-0 επί της Φινλανδίας, άπαντες στην Εθνική παραμένουν προσγειωμένοι και ευελπιστούν να έχουν ακόμα καλύτερη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Λυκούδης επισήμανε τα εξής: «Η Φινλανδία ήταν μια ομάδα την οποία έπρεπε να ξεπεράσουμε για να ελπίζουμε στη συνέχεια των προκριματικών. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα έχουμε ρεπό και είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστούν μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά ήρθαν στην Εθνική κατευθείαν από το πρωτάθλημα. Τώρα θα κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με Γαλλία και Σλοβενία και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».
Η Ελένη Κιόση από τη μεριά της υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Η Φινλανδία είναι η πιο εύκολη ομάδα του τουρνουά, εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες. Εμείς δείξαμε σοβαρότητα και η νίκη επήλθε φυσιολογικά. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Γαλλία. Ξεκινάμε από το… 0-0, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος του αγώνα θα δούμε τι θα έχουμε κάνει. Όλη η ομάδα γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Η Ιωάννα Βλάχου ανήμερα των γενεθλίων της, έκανε και πάλι ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς απέναντι στην Ισπανία. Για το σημερινό ματς τόνισε: «Η Φινλανδία ήταν μια εύκολη αντίπαλος. Παραμείναμε σοβαρές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραμε το σωστό αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα. Πλέον θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε στο ρεπό μας και μετά θα τα δώσουμε όλα με τη Γαλλία. Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε, παρόλο που έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις ως ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ισπανία, αφού τα λάθη που κάναμε οφείλονται στην έλλειψη καλής προετοιμασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: