Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για τη φανέλα της ντροπής


Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. δεν αντέδρασε άμεσα στην απίστευτη αθλιότητα του «ΤΣΟ και ΛΟ» των παικτριών της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στον τρίτο και τελευταίο αγώνα των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ούτε στην αθλιότητα να υβρίζονται ονομαστικά με αισχρά συνθήματα οι αθλήτριές της ομάδας μας, διότι ήθελε να προστατεύσει το άριστο κλίμα που υπήρχε στους φιλάθλους του ενόψει των τελικών αγώνων πλέι οφ για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, ώστε να αποφευχθούν «απαντήσεις» που θα οδηγούσαν σε βίαια επεισόδια.

Περίμενε επίσης, να διαπιστώσει αν τα αντανακλαστικά των θεσμικών φορέων του αθλήματος λειτουργούν τόσο καλά όταν πρόκειται για παραπτώματα του Παναθηναϊκού όσο τουλάχιστον λειτουργούν όταν υπάρχουν παραπτώματα από τους φιλάθλους μας και αφορούν τον Σύνδεσμό μας.

Δυστυχώς, δεν διαπιστώσαμε καμία αντίδραση. Σαν να μη συνέβη τίποτε. Από αυτή την αδράνεια δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά προς όλους.

-Ο Αθλητικός Εισαγγελέας δεν είδε, δεν άκουσε και δεν διάβασε τίποτε;
-Ο Αθλητικός Δικαστής δεν είδε, δεν άκουσε και δεν διάβασε τίποτε;
-Η ΔΕΑΒ τα είδε και τα διάβασε με τα πράσινα γυαλιά της και δεν εκτίμησε ότι τέτοιες καταστάσεις πυροδοτούν τη βία;
-Ο θεσμικός φορέας του αθλήματος διαπίστωσε σε αυτόν τον αγώνα την ευπρέπεια και το αθλητικό ιδεώδες που ευαγγελίζεται;

Η μόνη δικαιολογία που θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάποιοι είναι ότι δεν γνώριζαν τι σημαίνει το «ΤΣΟ και ΛΟ» με την υπογραφή της «Θύρας 13». Θα ήταν όμως απίστευτος φαρισαϊσμός να το πουν ανοικτά, διότι το γνωρίζει όλος ο κόσμος ο οποίος αντέδρασε με αποτροπιασμό αφού μάλιστα το αισχρό αυτό σύνθημα τυπώθηκε σε φανέλες που φόρεσαν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού για να πάρουν με αυτές το κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια τους. Γνωρίζουν καλά το σύνθημα όπως και άκουσαν και τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των παικτριών της ομάδας μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. περιμένει μετά από αυτή την ανακοίνωσή του, έστω και καθυστερημένα, αντίδραση των θεσμικών φορέων του βόλεϊ διαφορετικά θα επανέλθει και θα «ξεσκεπάσει» και το σύνθημα και ονομαστικά όλους όσους επιχειρούν να καλύψουν τέτοιες αθλιότητες που προσβάλουν βάναυσα όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά ολόκληρη την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: