Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τελική φάση Παγκορασίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, 9-10 Μαίου 2009


Παρουσία 800 περίπου θεατών και τις δύο ημέρες 9 – 10 Μαίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η Τελική φάση Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, με διοργανωτή τον Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
Οι νεαρές αθλήτριες προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες, ενώ η Διοίκηση της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, είχε φροντίσει για την άρτια οργάνωση του Τουρνουά, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στην εκδήλωση μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενώ οι χορηγοί ARLA FOODS και LIPTON, ΗΒΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ με τα προϊόντα τους, στήριξαν και αυτή τη διοργάνωση.
Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, νικώντας στον Τελικό της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με 3-1 σετ, σκορ με το οποίο νίκησε και η ΙΡΙΔΑ την ΑΡΤΕΜΙΔΑ στον Μικρό Τελικό.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κος Σταύρος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Κ κος Ανδρέας Καπιτσίνος, ο Πρόεδρος του Δ.Ε.Ε.Π.Α.Π.Ε.Κ κος Κώστας Βράκας, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Δ.Κ κος Νίκος Ζαλαώρας, ο Προϊστάμενος του Α.Ο.Δ.Κ κος Κώστας Πρέκας.
Την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α εκπροσώπησαν οι κύριοι: Πάγκαλος Γεώργιος-Δαμιανός, Διονάτος Χαράλαμπος, Βαζακόπουλος Παναγιώτης, Σουρβίνος Αγγελος, Στραβάκος Ευστάθιος, Χαλβατζής Νεκτάριος, Βλασόπουλος Πάρις.
Την χορηγό Εταιρεία ARLA FOODS εκπροσώπησαν οι υπεύθυνοι Marketing: κυρία Βορίση Αγγελική και ο κύριος Γεωργίου Αγγελος.
Κατά την διάρκεια των απονομών βραβεύθηκαν με απόφαση του Δ.Σ της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, οι υπάλληλοι της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Χαριτίδου Δώρα, Σκλαβούνου Ελένη, Δαρζέντα Λία, Παπαδάκης Γιώργος.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον γιατρό της ΑCTION MED κύριο Τσουκαλά για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: