Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Τελική φάση Παγκορασίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α 2009


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Τελική φάση Παγκορασίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α 2009

Οι νεαρές αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, θα δώσουν δυναμικά το παρών στην Τελική φάση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α που διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κορυδαλλού στις 9-10 Μαϊου με την συνδιοργάνωση της Ένωσης και του Συλλόγου μας.
Όλοι όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ όμορφους αγώνες και να δουν από κοντά τα νέα ταλέντα που ανθίζουν στη Δυτική Αττική.

Ο 1ος ημιτελικός θα γίνει το Σάββατο στις 9/5 και ώρα 18.30 ανάμεσα στον Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ενώ στις 20.30 θα αγωνιστούν στον 2ο ημιτελικό ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π και ο Γ.Α.Ν.Σ ΙΡΙΣ.

Την Κυριακή 10/5 στις 18.30 θα γίνει ο Μικρός Τελικός, ενώ στις 20.30 ο Τελικός της διοργάνωσης.

Οι ομάδες εκτός από τα Κύπελλα και τα μετάλλια θα λάβουν και δώρα από τον Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ενώ θα μοιράζονται στους θεατές προϊόντα των χορηγών του Συλλόγου και έντυπο υλικό από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.
Στις απονομές ο Σύλλογός μας θα βραβεύσει και τους υπαλλήλους της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α για την προσφορά τους στο Ελληνικό Βόλεϊ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------

Χαιρετισμός του Προέδρου του Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Κλείνοντας φέτος τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του ο Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, θέλει να γιορτάσει την παρουσία του στο χώρο του αθλητισμού με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε και εσείς, στην όλο και μεγαλύτερη οικογένεια ενός Συλλόγου, που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία, προσφέροντας σε εκατοντάδες παιδιά το δώρο της άσκησης και της υγείας μακριά από τις αρνητικές επιρροές της εποχής μας.
Στόχος μας να κάνουμε όλοι μαζί το σύλλογο μας που αγαπάμε, ακόμη πιο οργανωμένο, ακόμη πιο επιτυχημένο και να αγκαλιάσουμε δεκάδες ακόμα παιδιά, συνεχίζοντας ένα έργο που άρχισε πριν 40 χρόνια.

Σας ευχαριστούμε
Γεώργιος Ευσταθίου Σαραντέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: